Onze diensten om uw rendement te verhogen of te helpen bij invoeren kwaliteitsmanagementsysteem

Kwaliteitsmanagement is een begrip dat vele interpretaties kent. Om u een indruk te geven van onze diensten m.b.t. het invoeren van een kwaliteitsmanagementsysteem hebben wij ze op een rij gezet.

 

Strategie organisatie: strategische analyse, structuur, SWOT en keuze

Voor iedere organisatie is het van belang een goede strategische analyse te maken. Dat is zeker niet voorbehouden aan de multinationals met grote budgetten. Het formuleren van een goede visie, missie en SWOT analyse hoeft helemaal niet zo tijdrovend te zijn.

Lees hoe u snel en gefundeerd een strategie analyse kunt maken

Bedrijfsanalyse: hoe kosten besparen zonder risico

Het verlagen van de kosten is niet altijd zonder risico. Zeker niet wanneer dat snel en heftig via reorganisaties wordt ingezet. De risico's zijn, dat elders in de organisatie de kosten juist oplopen,
de productiviteit daalt, of de klanttevredenheid in gevaar komt.

Lees hoe u een compleet stappenplan om kosten te besparen kunt opvragen

Auditing en organisatieontwikkeling

Organisaties zijn permanent in beweging en in ontwikkeling. Eén voorbeeld daarvan is dat ze van actiegerichtheid kunnen ontwikkelen naar procesmatig en klantgericht werken. Bij die ontwikkeling horen ook verschillende instrumenten. Dus ook verschillende manieren om een audit uit te voeren. Afhankelijk van de fase van ontwikkeling van uw organisatie, kunt u de passende audit voor uw organisatie kiezen. Uiteraard kunnen we u hierover adviseren en helpen bij de uitvoering.

Bekijk hier de verschillende auditing methoden.

Implementeren van kwaliteitsmanagement systemen om bedrijfsresultaat te verbeteren

Patagonia implementeert kwaliteitsmanagement systemen en helpt bij het verbeteren van bedrijfsprocessen, interne organisatie en het verhogen van uw bedrijfsresultaat. Wij adviseren en zorgen dat kwaliteit, managementsystemen, managementmethoden en procesmanagement gaan werken binnen uw organisatie.

Wilt u een kwaliteitsysteem implementeren, wij geven advies en zorgen dat de systemen uw rendement verbeteren

Na certificatie

Nadat uw organisatie de processen heeft beschreven en het systeem heeft opgebouwd liet u uw organisatie certificeren. En dan? Wat heeft u nu bereikt en wat moet er gebeuren?
Patagonia biedt u de diensten aan om minimaal één keer per jaar het kwaliteitsmanagementsysteem te evalueren.

Heeft uw organisatie een certificaat voor een kwaliteitsmanagementsysteem en wilt u dit evalueren? Bekijk hier onze diensten voor nacertificatie.

Interim management; procesmanager, kwaliteitsmanager

We nemen (tijdelijk) de leiding in het kwaliteitsmanagement van u over, dragen zoveel mogelijk kennis over en realiseren de veranderingen, zodat u later zelf verder kunt. Bij interim management zal één van onze mensen voor een korte of langere periode bij uw organisatie 'assistentie bij het managen' geven, bijvoorbeeld als procesmanager, kwaliteitsmanager, of operational manager. Al dan niet op afstand voor een halve dag of 5 dagen per week. 

Lees hoe wij interim kwaliteitsmanagement opdrachten invullen

Training, workshop, opleiding of cursus kwaliteitsmanagement

De cursussen over management, kwaliteit, kwaliteitsmanagementsysteem en procesmanagement, die u op deze pagina vindt, worden bijna allemaal in-company verzorgd. Reden: Het vereenvoudigt de implementatie en het leereffect het grootst.

Bekijk het overzicht van onze trainingen

Verbeter direct uw organisatie, voorkom de top 10 valkuilen van kwaliteitsmanagement

Met de ervaring van honderden implementaties delen we graag met u welke problemen we zeer regelmatig tegenkomen. Dit zijn de meest voorkomende, die er voor zorgen dat organisaties te weinig rendement maken en een te lage klanttevredenheid scoren. Beoordeel zelf of deze 10 valkuilen voor uw organisatie van toepassing zijn. Vul hieronder uw gegevens in en u ontvangt geheel gratis en vrijblijvend de checklist. 

Heeft u vragen over onze kwaliteitsmanagement diensten, neem dan contact met ons op.

Contact: Patagonia B.V.
Bevestig:*
Voornaam:*
Achternaam:*
Organisatie:*
Functie:*
Telefoonnummer:*
E-mail adres:*
Opmerkingen:

Wilt u meer weten over de diensten die wij leveren? Vul hier uw gegevens in.

 

Tel: 088 33 666 66 - info@patagonia-bv.com