Online interne audit voor ISO 9001 en andere kwaliteitsnormen

De online audit is efficiënt en leidt tot dezelfde resultaten als de on-site audit. Voor online auditing hebben we een unieke aanpak ontwikkeld. Dit is een speciale procedure, die onze consultants makkelijk voor u kunnen uitvoeren en die leidt tot uitstekende auditrapportages. Deze online audit kunt u uitvoeren binnen de context van ISO 9001, maar ook andere kwaliteitsnormen, zoals ISO 27001, ISO 13485 of IATF 16949. Ook als u te maken hebt met klantaudit en u wilt zich voorbereiden via een operational audit, dan kan dat via deze online audit procedure. Lees verder over de uitvoering.

Referentie: Veel parate kennis en zeer service gericht. Hans Broere, Operational Manager - Hunter Douglas

Voordelen van de online interne audit voor uw organisatie

Het heeft voordelen om een interne audit online uit te voeren. De online audit werkt natuurlijk iets anders dan de on-site audit, maar de resultaten zijn hetzelfde en in een aantal opzichten is het resultaat zelfs beter. De rapportage is visueel ingericht en de kosten zijn lager dan die van de on-site audit. Verder is het natuurlijk belangrijk dat interne audits continu worden uitgevoerd. Ze leveren waardevolle informatie op voor het management. Het uitstellen van het maken van organisatieanalyses en procesanalyses is natuurlijk nooit wenselijk. Informatie moet snel beschikbaar worden gemaakt en nauwkeurige zijn. Maak daarom gebruik van de online interne audit en ervaar de voordelen. 

Online interne audit is snel en de kosten zijn lager

De online interne audit wordt in 30 tot 45 minuten uitgevoerd. Gemiddeld genomen is dat voor veel organisaties al een besparing, omdat de on-site interne audit vaak wel een uur duurt of langer. De kosten voor de externe auditor liggen daarom vervolgens ook lager én er is minder productiviteitsverlies van de auditee. Tegelijkertijd blijft de kwaliteit van de audit hetzelfde. Vaak is deze zelfs beter, omdat de concentratie tijdens de audit direct is gericht op de inhoud van een proces en de operationele resultaten of verbeteringen van dat proces. Bovendien gaat er geen tijd verloren aan koffie drinken, verplaatsingen van de auditee of auditor en andere administratieve handelingen of logistieke bewegingen. De online interne audit is snel, gericht en kwalitatief uitstekend.

Online interne audit uitbreiden met online monitoring van data en procedures

Omdat praktisch alle processen online of digitaal zijn georganiseerd in applicaties en cloud netwerken, is data altijd en overal beschikbaar. De interne audit kan daarom desgewenst worden uitgebreid met online monitoring van de uitvoering van processen of de analyses van data. We kunnen deze monitoring op afstand uitvoeren en u de uitkomst presenteren op het moment dat het u past. Deze manier van werken past helemaal in de voorschriften van de interne audit voor ISO 9001 en andere kwaliteitsnormen. Het is een onafhankelijk observatie van processen conform de PDCA criteria.

Online interne audit met digitale verslaglegging en online presentatie

De verslaglegging van de online interne audit kan natuurlijk gebeuren op uw eigen auditformulier. Het is ook mogelijk daarvoor een meer visuele verslagvorm te gebruiken. Deze verslaglegging bevat foto's en prints met korte toelichtingen. Hierdoor wordt direct duidelijk wat de positieve aspecten van een proces zijn dan wel de verbeterpunten. Deze verslaglegging zullen onze auditoren ook online aan uw management presenteren. Dit gebeurt effectief en zonder dat het team fysiek bij elkaar komt. De verbeterpunten worden direct overgenomen op de actielijsten van uw organisatie.

Wilt u de flyer over de online interne audit ontvangen? Vul dan het formulier in. U kunt ook bellen via 088 33 666 66 of een e-mail sturen naar info@patagonia-bv.com

Laat ons weten wat u wenst en wilt bereiken

Vul hieronder uw gegevens in en stel uw vragen.

Online interne audit uitvoeren

  • Vraag de flyer aan
  • Voldoen aan ISO 9001
  • Voldoen aan de eisen van de interne audit
  • Online uitvoering van de interne audit
  • Efficiënt en effectief
  • Verslaglegging conform normen
  • Excellente output en control
  • Kostenreductie
  • Kennisdeling snel en effectief
  • Efficiënte communicatie