Online services voor analyses, coaching en uitvoering van processen

Online services zijn standaard onderdeel van onze dienstverlening. Analyses, coaching, de uitvoering van processen, training en de leiding van verbeterteams kunnen allemaal online worden uitgevoerd. Online samenwerken is effectief bij trajecten met korte contactmomenten en als deelnemers zich op verschillende locaties bevinden. Daarnaast bieden we online procedures en systemen aan, waar u gebruik van kunt maken. Bijvoorbeeld de uitvoering van de procedure voor klachten en afwijkingen via een cloud applicatie, of het gebruik van een online kwaliteitsmanagementsysteem. Met deze applicaties en digitale hulpmiddelen maakt uw organisatie een stap voorwaarts in haar ontwikkeling en de kosten dalen tegelijkertijd.

Online dienstverlening geschikt gemaakt voor uw organisatie

De online mogelijkheden voor de dienstverlening in ons vakgebied zijn zeer uitgebreid. Denk aan de uitvoering van de procedure voor klachten en afwijkingen. Deze procedure kan helemaal online worden uitgevoerd. Operators voeren met een paar klikken op hun telefoon of computer een afwijking in, waarna uw of onze kwaliteitsmanager de melding direct ziet en kan opvolgen. Er zijn geen formulieren of kwaliteitshandboeken meer nodig. Dit geldt niet alleen voor deze procedure, maar zelfs het hele kwaliteitsmanagementsysteem kan in de cloud functioneren. Wilt u een demonstratie?

Online werken is sneller en de kosten zijn lager

De online of cloud applicaties zijn niet alleen beschikbaar gemaakt en snel, ze zijn in de meeste gevallen ook nog kosteloos of zeer laag geprijsd. Klassieke werkwijzen kosten relatief veel indirecte uren door intern overleg en het ontwikkelen van documenten. Die uren verdwijnen grotendeels door het werken met cloud oplossingen. Ook de samenwerking met onze trainers en adviseurs is efficiënter, waardoor de kosten verder dalen. Bovendien vervallen de reistijden en reiskosten. Vaak worden tegenwoordig hybride werkvormen gekozen met een combinatie van online en onsite werken.

Online monitoring van data en gebruik van Internet of Things (IoT)

Dankzij Internet of Things is mogelijk dat onze specialisten inloggen in uw systemen en machines om op afstand data te analyseren, processen te meten en prestaties te volgen. We analyseren de gegevens en presenteren u realtime managementinformatie voor de besturing van processen en uw organisatie. IoT biedt de mogelijkheden en u bent altijd op tijd met uw besluiten. Onze specialisten voeren de analyses uit, maken de rapportages en u beschikt direct over essentiële informatie. Dit is noodzakelijk voor proceseigenaren, die beslissingen moeten kunnen nemen op basis van feiten.

Kortere doorlooptijd door hybride werkvormen met online en on-site services

Het is efficiënt en effectief om te werken met hybride programma's. Een deel van de werkzaamheden wordt online uitgevoerd, een ander deel bij u on-site. Routinematige werkzaamheden, zoals de uitvoering van procedures en het maken van analyses worden snel online uitgevoerd. Trainingen of de begeleiding van verbeterteams worden beter on-site uitgevoerd. Online of on-site werken is ook afhankelijk van de locaties van de deelnemers en het leerdoel. De combinatie van online en on-site werken leidt tot een dynamische en efficiënte werkwijze. De voortgang in projecten is hoog. 

Laat ons weten wat u wenst en wilt bereiken

Vul hieronder uw gegevens in en stel uw vragen.

Online Services

  • Cloud oplossingen voor kwaliteitsmanagement
  • Internet of Thing voor maintenance
  • Realtime rapportage en informatie
  • Excellente output en control
  • Kostenreductie
  • Kennisdeling snel en effectief
  • Gelijktijdige deling van informatie
  • Efficiënte communicatie
  • Hybride werkvormen populair