hightech productie lean iso27001 iso9001

Vertrouwelijkheid gegarandeerd

Wij doen opdrachten voor hightech organisaties, research organisaties en organisaties die in bijzondere omstandigheden werken. Opdrachtgevers zijn bijvoorbeeld Danone Research, Bosch Energy and Building Solutions, LUMC, Thales Groep en Damen Shipyards Group. Dit zijn organisaties die te maken hebben met bijzondere veiligheidssituaties, extreme geheimhouding of in bijzondere omstandigheden werken. Zij kozen voor ons vanwege ons integriteitsbeleid, het vermogen met vertrouwelijke informatie om te gaan en ervaring te hebben in hightech omgevingen. 

coaching management team

Continu leren en verbeteren

Meerdere keren per maand werken wij aan onze eigen ontwikkeling. We bespreken cases, leiden mensen op en ontwikkelen nieuw materiaal, dat we direct en kosteloos beschikbaar stellen aan onze klanten. In onze organisatie is continu aandacht voor kennisontwikkeling en opleidingsprocessen. Daar maken onze klanten gebruik van. We leren u geen trucjes, maar ontwikkelen mensen en organisaties, zodat ze zelfstandig kunnen functioneren in hun functie respectievelijk in hun markten. Dit leidt tot duurzaam voorbestaan, flexibiliteit en veerkracht.  

kwaliteitsmanagement kaizen 1

Kwaliteit en certificatie

Zowel onze organisatie als onze consultants en trainers zijn gecertificeerd. De organisatie is gecertificeerd voor ISO 9001 en NRTO. Daarnaast zijn we aangesloten bij de American Society for Quality (ASQ). Onze consultants zijn ook nog gecertificeerd. Van een HBO of academische opleiding tot persoonscertificatie, zoals Lead Auditor, Six Sigma Black Belt, Belbin en MBTI. Kennis en ervaring zijn ruimschoots aanwezig en die delen we graag met u. Uw organisatie maakt een sprong voorwaarts, waarbij we streven naar een positie als marktleider en een verbeterd rendement.

Kwaliteitsmanagement

Onafhankelijk en objectief

Patagonia is een onafhankelijk, private owned organisatie adviesbureau. Wij zijn niet afhankelijk van investeerders, instituten of commerciële derde partijen. Dat stelt ons in staat het werk objectief uit te voeren. We worden ook niet beïnvloed door emoties, politiek of andere oneigenlijke drijfveren. In ons werk is het de kunst om met passie en interesse de samenwerking aan te gaan, terwijl we tegelijkertijd geen onderdeel zijn van uw organisatie. Zo levert ons team iedere dag haar bijdrage aan de continuïteit van organisaties en de gezondheid van mensen. 

Stel uw vragen

Vul het formulier in en stel uw vragen.

Waarover wilt u meer weten?

  • Integriteit
  • Kwaliteit
  • Kennisdeling
  • Ervaringen
  • Voortbestaan
  • Specialismen
  • Kosten en opbrengsten
  • Mensen en het team
  • Certificatie