Succesvol adviseur én ondernemer als franchisenemer

Sinds 2002 begeleiden we organisaties in hun ontwikkeling. Het doel is ze te begeleiden naar betere concurrentieposities door efficiëntie, klantgerichtheid en innovatie te ontwikkelen. Dat is fantastisch leuk en inspirerend werk. We zoeken voor de uitvoering van dit werk zelfstandige professionals, die onze formule adopteren en zich ontwikkelen tot organisatie- en productiespecialisten of trainers. Je moet ook wel wat commerciële aanleg hebben, omdat je als franchisenemer ook ondernemer bent. Geïnteresseerd? Kom praten en versterk ons Excellence Team. De mogelijkheden zijn onbeperkt voor je. Ontwikkel je tot trainer, consultant, coach of interim manager. Een combinatie is natuurlijk ook mogelijk.

De franchisenemer werk als professional en de backoffice doet de rest

De franchisenemer voert zijn of haar werk uit als organisatiespecialist en trainer, terwijl de marketing, back office en productontwikkeling op de achtergrond allemaal doorwerken. Een franchisenemer sluit zich aan en kan direct operationeel aan het werk. De formule werkt niet met vaste maandelijkse fees, dus er zijn geen financiële risico's.

Je kunt direct deelnemen aan onze franchiseorganisatie - Fulltime/Parttime:

 1. Wie je bent
 2. Wat je bereikt
 3. Wat je koopt
 4. Over het Excellence Team

1. Wie je bent

We zoeken jonge mensen en talenten. Je bent feitelijk al een professional en wij maken je succesvol als consultant of trainer en ondernemer. Veel goede managers of specialisten vinden het spannend om de stap naar zelfstandigheid te maken, terwijl ze toch ook niet gelukkig zijn in de huidige situatie in een dienstbetrekking. Past dit beeld ook bij jou? Laat dan van je horen en informeer naar de franchiseformule.

2. Wat je bereikt

Je wordt succesvol, gaat organisaties begeleiden, trainingen geven en managers coachen. Organisatieadviseurs worden succesvol als ze zelf uit de praktijk komen en theorieën in de praktijk kunnen toepassen. Trainers zijn succesvol als ze het leerproces van anderen kunnen stimuleren. Met die ingrediënten ontwikkel je je eigen praktijk, je eigen organisatie als zelfstandige en kan je klanten voor veel jaren aan je binden. Het werk geeft veel voldoening én het is bovendien een oneindig leerproces, dat je vormt en ontwikkelt voor je leven.

3. Wat je koopt

Je maakt gebruik van onze backoffice, infrastructuur en de marketingkracht. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de organisatie, want die loopt door terwijl je klanten bedient. Op deze manier kan je zelfs wel 90% van je tijd besteden aan je klanten. Wij regelen de ondersteuning en jij doet als organisatiespecialist je werk bij je klanten.

4. Over het Excellence Team

Het netwerk dat we creëren met onze franchisenemers, klanten, leveranciers en andere specialisten noemen we het Excellence Team. Dit team werkt samen, komt samen en leert van elkaar. Ervaringen worden uitgewisseld, informatie wordt gedeeld en opleidingen worden verzorgd. Allemaal met tot doel om jou te laten groeien, zodat je je klanten beter kan bedienen. Een unieke formule waar je lang plezier van zult hebben.

Is de franchiseformule interessant voor je?

Heb je de pagina's over de franchiseformule gelezen en wil je organisatieadviseur of trainer worden met je eigen onderneming? Laat ons dan weten dat je hierover met ons in gesprek wilt. Stuur je informatie met uitleg en curriculum vitae naar ons toe, zodat we ons kunnen inlezen in je motivatie. Als we tot een gesprek komen, leggen we je graag alle details uit en laten we je de marketing en infrastructuur zien. 

Wil je meer weten over deze samenwerkingsvorm en de brochure ontvangen? Dat kan. Vul het formulier onder in en je krijgt de brochure. Of stuur je gegevens naar Salwa Elmasry via s.elmasry@patagonia-bv.com. Of bel via 088 33 666 66.

Stel je vragen

Vul het formulier in en stel je vragen.

Franchiseformule

 • Zelfstandig ondernemer
 • Vakspecialist
 • Klantgericht
 • Teamplayer
 • Backoffice
 • Kantoor
 • Ambitieus
 • Flexibele fee
 • Weinig risico's