De franchisenemer is ambitieus, geïnteresseerd en een goede teamplayer

De basis van het succes bestaat uit je eigen ervaringen. Je hebt diverse functies uitgevoerd, organisaties van binnen gezien, successen gevierd en fouten gemaakt. Dan volgt de vraag: Hoe nu verder? Wat wil je bereiken? Wat vind je leuk om te doen en waar haal je plezier uit? In veel gevallen zijn grote organisaties verstikkend en beperkend, waardoor je jezelf niet vrij kunt bewegen en ontplooien. Wil je jezelf verder vrij ontwikkelen en uitdagingen aangaan? Wil je succesvol trainer of consultant worden?! Lees dan verder over Patagonia franchiseformule en maak je volgende sprong.

Ben jij de ondernemer en specialist die ons team komt versterken?

Wij zoeken collega's, die zichzelf verder willen ontwikkelen en die ons team komen versterken. Ons team bestaat uit een netwerk van professionals, die zowel met elkaar als individueel werken. De deelnemers aan dit netwerk zijn succesvolle consultants en trainers, die samen met ons de markt bedienen en zich onderscheiden door daadkracht en pragmatisme. Wij creëren succesvolle organisaties! We begeleiden ze naar een positie als marktleider en leiden mensen op met onze unieke trainingsformule.

Franchisenemers bouwen eigen organisatie en bedienen eigen klanten:

  1. Je bent zelfstandig ondernemer
  2. Je zet je talenten in om te groeien
  3. Je specialiseert je en hebt een brede basis

1. Je bent zelfstandig ondernemer - fulltime of parttime

Franchisenemers zijn zelfstandige ondernemers. Je kan als eenmanszaak beginnen en zelfstandig blijven, maar je kunt ook verder bouwen naar een grotere organisatie. De keus is aan jou. In beide gevallen leid je een zelfstandige organisatie, die de backoffice en marketing bij ons inkoopt. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over marketing, trainingsruimten, syllabi, documenten, projectadministratie en allerlei andere faciliteiten. Die leveren we je aan, zodat je je kunt concentreren op het inhoudelijke werk en je klanten.

2. Je zet je talenten in om te groeien

We zoeken leuke mensen, die in staat zijn naar klanten te luisteren, hun problemen te doorgronden om vervolgens oplossingen aan te reiken. We zoeken geen mensen, die alleen maar hun eigen ideeën of producten willen verkopen. Dat helpt een klant niet. Met de ervaring die je hebt opgedaan in andere organisaties, kan je jezelf bij ons ontwikkelen tot professioneel trainer en/of consultant. We bieden de hulpmiddelen en jij zorgt voor een goede toepassing bij je klanten.

3. Je specialiseert je en hebt een brede basis

Goede consultants hebben een brede interesse en zijn tegelijkertijd gespecialiseerd. Dat is de natuur van een organisatieadviseur. Bijvoorbeeld: de implementatie van kwaliteitssystemen, leiderschapsontwikkeling en Lean Manufacturing. Meer specifieke methoden, zoals Six Sigma, MBTI of Belbin kunnen je specialisme vormen. Overigens bestaat de basis van een consultant niet uit methoden, maar uit de competentie vertrouwen. Klanten moeten ervaren dat ze je kunnen vertrouwen, zodat ze kunnen reflecteren en groeien in hun ontwikkeling.

Je competenties zijn het belangrijkste ingrediënt voor succes

Een consultant/trainer is zorgvuldig, omdat hij/zij in een andere organisatie te gast is en daar werkt om die organisatie verder te brengen. Daarnaast moeten adviseurs en trainers plezierige, leuke mensen zijn, waar anderen fijn mee kunnen samenwerken. Geen betweterigheid of moeilijke woorden gebruiken. Je moet tact hebben om inspirerende of moeilijke boodschappen over te brengen, zowel in woord als geschrift. Natuurlijk moet je interesse hebben in de werking van organisaties en de leerprocessen van cursisten. Denk je over deze eigenschappen te beschikken? Laat je horen en neem contact met ons op! 

Meer informatie ontvangen? Vraag de brochure over de Patagonia franchiseformule aan via onderstaande formulier. Je kunt natuurlijk ook bellen via 088 33 666 66 of een e-mail sturen naar info@patagonia-bv.com.

Stel je vragen

Vul het formulier in en stel je vragen.

Franchisenemer

  • Zelfstandig ondernemer
  • Vakspecialist
  • Klantgericht
  • Teamplayer
  • Gedreven
  • Ambitieus
  • Flexibel