Wat je bereikt als professional en franchisenemer

Door je aan te sluiten bij ons netwerk word je zelfstandig ondernemer, die van alle gemakken van een professionele organisatie gebruik maakt. Vervolgens kan je je volledig concentreren op je klanten en je werk als consultant en trainer. Dit is een buitengewoon efficiënte en effectieve manier van werken, die veel beter functioneert dan die van zelfstandige freelancers, die nog alle onderdelen van een onderneming moet organiseren. Aansluiting bij ons netwerk geeft je de mogelijkheid als consultant en trainer succesvol te worden.

Je ontwikkelen als professioneel consultant, trainer, coach of interim manager

Waar het ons om gaat, is jou te ondersteunen in je weg naar succes. Als jij succesvol bent, zijn we dat allemaal. Dat succes wordt door de klanten bepaald, die tevreden zijn over je werk. Dat zijn de organisaties die je adviseert en de cursisten die je traint. Je kan zelf kiezen welke professionaliteit je wilt ontwikkelen, zowel de vorm (dienst) als de inhoud en de onderwerpen. Het is belangrijk dat je doet wat je leuk vindt en waarin je excelleert. 

Wat je bereikt door je als franchisenemer bij ons aan te sluiten:

 1. Je wordt een excellente consultant, trainer, coach of interim manager
 2. Je ontwikkelt je klantenkring als zelfstandig ondernemer
 3. Je kan klanten uitgebreid ondersteunen in hun ontwikkeling

1. Je wordt een excellente consultant, trainer, coach of interim manager

Los van welke contractstructuur, samenwerking of ondernemingsvorm geldt natuurlijk op de eerste plaats altijd dat je je klanten goed bedient. Daartoe heb je natuurlijk al je eigen deskundigheid en aanvullend leiden wij je op, zodat je groeit in de rol van adviseur of trainer. Door projecten uit te voeren, ervaring op te doen en methoden te leren, kan je doorgroeien tot een deskundige, populaire en doortastende adviseur/trainer, die klanten graag zien komen en waar graag mee wordt samengewerkt.

2. Je ontwikkelt je klantenkring als zelfstandig ondernemer

De volgende stap is de ontwikkeling van een klantenkring. Dankzij de franchiseformule kan je je volledig richten op de uitvoering van opdrachten enerzijds en het onderhoud van de relatie met diezelfde klanten. Het ondernemerschap zit in het leggen van relaties en het onderhouden van de relaties. Voor een deel doe je dat zelf, voor een ander deel zet je de online sales instrumenten van onze organisatie is. Mailingen worden verstuurd, opleidingen worden gepresenteerd en nieuwe ontwikkelingen worden via mailings, blogs en andere instrumenten onder de aandacht van de klanten gebracht.

3. Je kan klanten uitgebreid ondersteunen in hun ontwikkeling

In veel situaties zijn klanten geholpen met een kort en goed advies voor hun organisatie of de uitleg van een methode. In andere gevallen word je de persoonlijke huisadviseur of trainer, die de begeleiding verzorgt en mensen opleidt. Je ondersteunt dan het hele ontwikkelproces van mens en organisatie. Dit is zeer motiverend, uitdagend en geeft veel voldoening. Zo'n situatie zorgt voor inhoudelijke voldoening en stabiele inkomsten voor je onderneming. Mocht je op een terrein komen waar je minder zeker bent, dan is er altijd iemand in ons netwerk, die je kan ondersteunen, die tijdelijk meewerkt of je opleidt. Zo hoef je nooit nee te verkopen.

Geniet van de voordelen en realiseer het succes

Er zijn nog veel meer voordelen. Je ontwikkelt je continu, je leert van anderen, je traint met professionals, je kosten blijven laag en als je wilt groei je door in niveau of volume. Je kunt zelf sturen en keuzes maken. De franchiseformule is een prachtige formule, die ondernemerschap en vakmanschap op een unieke wijze combineert. De onzekerheid van het ondernemerschap wordt weggenomen en de voordelen van de groei tot top consultant zijn aanwezig. Je bepaalt zelf je ambities en geniet van de successen.

Wil je de brochure van de franchiseformule ontvangen? Vul dan onderstaande formulier in. Je kan ook bellen via 08 33 666 66 of een e-mail sturen naar info@patagonia-bv.com.

Stel je vragen

Vul het formulier in en stel je vragen.

Professional

 • Consultant
 • Trainer
 • Coach
 • Interim manager
 • Ondernemer
 • Vakspecialist
 • Klantgericht
 • Teamplayer
 • Ambitieus
 • Flexibel