Wat koop je met onze franchiseformule?

Het franchisenetwerk en de infrastructuur worden onderhouden via de franchisefee. Dat is geen vast bedrag per maand, zoals meestal het geval is, maar een flexibele fee op basis van werkelijk gemaakte omzet. Het risico ligt daardoor niet bij jou, maar bij onze organisatie, de franchisegever. Met behulp van de fee zorgen we er voor dat jij kunt ondernemen en dat de hele infrastructuur operationeel is. Niet alleen de back office en de applicaties zijn geregeld, maar zelfs ook de marketing en dat is uniek! Onze marketing is de beste in de markt en jij kan daar gebruik van maken.

Wij de organisatie, jij de uitvoering van het werk en de klanten

De hele organisatie is operationeel, zodat jij de klanten bedient, zorgt voor de relatie en de inhoud. Wij zorgen er voor dat alle faciliteiten en marketing voor jou functioneren, terwijl je zelf bij de klanten zit als adviseur of als trainer.

De marketing en backoffice operationeel voor jou:

 1. Marketing is helemaal ingericht
 2. Back office infrastructuur is efficiënt
 3. Formule die werkt bij organisaties
 4. Dienstenportfolio waarmee je direct implementaties of trainingen kunt geven
 5. Kennisontwikkeling via terugkomdagen en trainingen

1. Marketing is helemaal ingericht

Google maar eens, zoals een klant zou googlen en kijk waar onze organisatie in de resultaten naar voren komt. Vergelijk dat eens met andere organisaties. Onze organisatie bezit een uitgebreid marketing kanaal, dat online maandelijks duizenden bezoekers trekt. Dat lukt niet als freelancer. De leads komen automatisch in het CRM systeem, waarna de verkoopprocessen starten. Franchisenemers kunnen van dit mechanisme gebruik maken, de leads opvolgen en klanten werven. Dit is een USP, die je een enorme voorsprong geeft.

2. Back office infrastructuur is efficiënt

Tevens is er een complete backoffice aanwezig. Klanten worden te woord gestaan, documenten worden gemaakt, uren geregistreerd en het ICT-netwerk wordt onderhouden. Verder is er een online sales medewerker, die mailings en nieuwsbrieven verstuurt, syllabi worden gemaakt en trainingsruimten zijn beschikbaar. Franchisenemers maken gebruik van de back office en kunnen zich daardoor concentreren op de klanten en de uitvoering van diensten.

3. Formule die werkt bij organisaties

We begeleiden organisaties in de beheersing en verbetering van processen. We hebben daartoe een format van een managementsysteem ontwikkeld - zeg maar een kwaliteitshandboek - met allerlei hulpmiddelen per onderdeel, zoals formats voor risicoanalyses, procesbeschrijvingen, stakeholderanalyses, workshops en PowerPoint presentaties, Excel tools en nog veel meer. Daarmee kan je iedere organisatie begeleiden. Een unieke opzet, die continu wordt onderhouden en uitgebreid, terwijl je zelf bij je klanten werkt.

4. Dienstenportfolio waarmee je implementaties begeleidt en trainingen geeft

Onze producten zijn beschikbaar. We hebben trainingen per onderwerp, opleidingen en incompany trainingen. Voor de begeleiding in de vorm van adviesdiensten beschikken we over analyse tools, meetinstrumenten, oefeningen en nog veel meer. Voor trainingen maken we bijvoorbeeld gebruik van twee websites, waarvandaan de inschrijvingen worden ontvangen, die online sales opvolgt. Wij zorgen voor de ontwikkeling van adviesdiensten en trainingen en franchisenemers zorgen voor de uitvoering.

5. Kennisontwikkeling via terugkomdagen en trainingen

We zijn specialisten, die veranderingen en verbeteringen in organisaties waar maken, zodat operational excellence wordt gerealiseerd. Dat gaat natuurlijk niet vanzelf. Je moet leren en je ontwikkelen. Essentieel is het continu delen van ervaringen met collega's en het ontwikkelen van kennis. Via terugkomdagen en trainingen zorgen we voor continue persoonlijke en professionele ontwikkeling. Onder meer door projecten te evalueren en daarbij te delen wat je hebt geleerd en wat je wilt verbeteren. Dit zijn heel leerzame sessies.

De voordelen van de franchisenemer ten opzichte van de freelancer

Beide zijn zelfstandige ondernemers, maar de franchisenemer heeft een hele organisatie achter zich staan. Wie overweegt helemaal zelfstandig te gaan werken, kan beter voor de freelance werkwijze kiezen. Wie weg wil uit een grote organisatie, maar niet alleen wil zijn, kiest voor de formule franchisenemer. Franchisenemers zijn meer gericht op zelf leren, verbeteren en klanten bedienen. De voordelen van franchisenemers:

 1. Continu je eigen marketing operationeel
 2. Onderdeel van een team en toch zelfstandig
 3. Mogelijkheden tot volumegroei
 4. Gegarandeerde infrastructuur
 5. Kennis- en productontwikkeling
 6. Ontzorging van de urenadministratie
 7. Back office functie inbegrepen
 8. Bouw je eigen organisatie naar ons voorbeeld, dat scheelt veel tijd.

Wij werken niet met vaste maandelijkse franchisefees, maar met een formule gebaseerd op gerealiseerde omzet. Er is dus geen risico, er zijn alleen maar kansen en groeimogelijkheden en eindeloos leren en verbeteren.

Ben je geïnteresseerd? Wil je de franchisebrochure ontvangen? Vul dan onderstaande formulier in. Je kunt ook bellen via 088 33 666 66 of een e-mail sturen naar info@patagonia-bv.com.

Stel je vragen

Vul het formulier in en stel je vragen.

Voordelen van de franchise

 • Marketing
 • Backoffice
 • Office manager
 • Offerteproces
 • Facturatie
 • Debiteurenbeheer
 • Trainingsruimten
 • Coachruimte
 • Excellence meeting
 • Innovation meeting
 • Continu leren
 • Ondersteuning in de uitvoering
 • Flexibele fee