Missie Patagonia

Het is onze missie uw organisatie vooruit te helpen. We noemen dat vooruitgang of progression in het Engels. Uw organisatie moet in staat zijn uw klanten te bedienen, zodat zij tevreden zijn en graag uw producten en diensten afnemen. Tegelijkertijd is het de kunst dat uw organisatie voort bestaat, zich aanpast aan veranderende wensen of wetgeving en financieel gezond functioneert. 

Toegevoegde waarde

Uw organisatie functioneert in een circulaire economie. Terwijl uw klanten de levensader van uw organisatie zijn, moet tegelijkertijd worden voldaan aan de richtlijnen, wetgeving en wensen van allerlei stakeholders. Schade toebrengen aan mensen of aan het milieu is geen optie en dat stelt hoge eisen aan de bedrijfsvoering. Wij helpen uw organisatie en verbeteren de concurrentiepositie.

Certificatie en licenties

Patagonia is als organisatie gecertificeerd volgens de kwaliteitsnorm ISO 9001. Daarnaast voldoet de organisatie aan het keurmerk NRTO voor onze opleidingen en trainingen. Verder hebben onze consultants en trainers de juiste licenties en keurmerken om methoden en technieken toe te passen. Dit zijn de persoonscertificaten. Op deze pagina kunt u lezen welke dat zijn. 

 

ISO 9001 gecertificeerd

Onze organisatie is gecertificeerd voor ISO 9001. Patagonia voldoet aan de richtlijnen van deze norm. Sterker, Patagonia was in 2015 de eerste organisatie, die was gecertificeerd volgens ISO 9001, toen de nieuwste versie van die norm. Zo belangrijk vinden we het dat onze interne organisatie efficiënt en effectief werkt in het belang van onze klanten en alle stakeholders. Vraag om een demonstratie!

Branches

Wij werken in branches met complexe processen en hoge kwaliteitseisen. Het gaat om organisaties waar het een uitdaging is bij herhaling foutloos en tijdig te produceren. Denk aan de automobiel industrie, vliegtuigbouw, semi-conductor industrie, olie-industrie, scheepvaart, IT-technologie, research of complexe zorg. Daarnaast bedienen we ook andere organisaties in de handel en logistiek.

Patagonia consultants team

Het team van Patagonia bestaat uit ervaren consultants. De consultants hebben een dubbele opleiding en ervaring bij veel organisaties in diverse branches. We zijn toegankelijk, prettig om mee samen te werken en doortastend in de uitvoering. Wilt u met ons kennismaken? Aarzel niet! Vraag een vrijblijvend gesprek om kennis te maken. Vertel ons uw ambities en we helpen u graag verder.

Stel uw vragen

Vul het formulier in en stel uw vragen.

Onze organisatie

 • Missie: vooruitgang
 • Toegevoegde waarde
 • Ervaren team
 • Gecertificeerd ISO 9001
 • Licenties voor professionals
 • Onderscheidend vermogen
 • Oplossingsgericht
 • Vernieuwend
 • Fundamentele kennis
 • Integer
 • Talentvol