Certificatie en licenties van onze organisatie en collega's

Onze organisatie werkt met ervaren professionals en jonge talenten: consultants, trainers, projectleiders en interim managers. Ze hebben kennis, ervaring en het vermogen uw organisatie te verbeteren. We hebben ruime ervaring met allerlei managementvraagstukken, zoals bijvoorbeeld implementatietrajecten, organisatieanalyses, veranderprojecten, verbeterteams en de uitvoering van audits. Voor sommige opdrachten zijn licenties of diploma's nodig. Deze hebben we. Zie onder de lijst met de licenties van onze collega's. 

Licenties en certificaten van onze collega's

Hieronder staat een overzicht van de specialismen en titels van de trainers en consultants van Patagonia. Naast dit overzicht geven we natuurlijk ook vrijblijvend demonstraties, presenteren we cases en schrijven we whitepapers om u een comfortabel gevoel te geven bij de kwaliteit van onze dienstverlening. We presteren op het hoogste kwaliteitsniveau dat er in de markt is.

Lead Auditor

Deze titel is voor auditors die bevoegd zijn voor certificerende instellingen certificatie audits uit te voeren. Wij voeren deze certificatie audits zelf niet uit, omdat Patagonia een onafhankelijk trainings- en adviesbureau is, maar onze collega’s hebben wel die titel. Certificerende instellingen voeren certificatie audits uit en en wij de interne audits.

Interne Auditor

Al onze collega’s zijn bevoegd Intern Auditor. Dat houdt in dat ze op basis van een norm, zoals bijvoorbeeld ISO 9001 of ISO 14001, kunnen toetsen of uw organisatie voldoet aan de betreffende eisen van die norm. Na de audit schrijven ze een rapport, waaruit u kunt leren welke aanpassingen eventueel nog moeten worden gedaan om voor certificatie in aanmerking te komen. Interne audits kunnen uiteraard ook normvrij worden uitgevoerd.

Operational Auditor - na ISO 9001

Al onze collega’s zijn ook Operational Auditor. Een Operational Auditor gaat een stap verder dan de Interne Auditor. Deze kijkt niet alleen of uw organisatie voldoet aan een norm, maar ook of uw bedrijfsvoering efficiënt en effectief werkt. Uw eigen bedrijfsrichtlijnen vormen dan de norm op basis waarvan de auditor zijn of haar analysewerk doet.

INK Auditor

Wij werken met het INK Managementmodel voor klanten die dat wensen. We zijn opgeleid door het Instituut Nederlandse Kwaliteit (INK) en draaien mee in de pool van auditors bij het INK. Deze auditors kunnen uw organisatie toetsen aan de hand van dit INK model, hetgeen tot buitengewoon interessante inzichten voor het management leidt.

Lean Six Sigma Black Belt

Binnen Lean Manufacturing en Six Sigma ofwel Lean Six Sigma worden diverse niveaus gehanteerd voor specialisten in het leiden van verbeterteams volgens de methode Lean Six Sigma: Green Belt en Black Belt. Niet alleen leiden zij verbeterteams, maar ze helpen uw organisatie ook bij de toepassing van methoden Lean Manufacturing en Six Sigma.

SPC specialist

Voor de uitvoering van procesmetingen en procesanalyses zijn soms specifieke technieken nodig. Wij zijn gespecialiseerd in Statistical Process Control (SPC). Dit is een methode waarmee kan worden bepaald of processen al dan niet beheerst verlopen. Hierover hebben we ook artikelen geschreven en één van onze collega’s was hoogleraar in dit vakgebied.

MBTI licentie

We hebben de licentie MBTI. We hebben hiermee toegang tot de officiële vragenlijsten en de internationale richtlijnen. Deze methode passen we toe om management teams te ontwikkelen en de communicatie vaardigheden van leidinggevenden te verbeteren. Samen met het ARP model wordt MBTI ook ingezet voor leiderschapsontwikkeling.

Belbin licentie

Belbin is een methode voor het samenstellen van teams en de verbetering van de samenwerking in teams. Wij werken met de officiële hulpmiddelen van de stichting Belbin en voeren de methode op de juiste manier uit. Werk aan de samenwerking in uw team en zorg voor een verbeterde output.

Wij zijn uw partner voor managementvraagstukken

Tot slot rest ons nog te melden dat onze collega’s HBO of academisch zijn geschoold. De meesten hebben een dubbele opleiding genoten, zoals bijvoorbeeld een technische en een bedrijfskunde opleiding. Voor ons is het echter belangrijker dat adviseurs, trainers, interim managers en auditors in staat zijn bij mensen in de uitvoering resultaten te boeken. Ze moeten de taal van de werkvloer spreken en daar excelleren. Dat lukt niet met ingewikkeld taalgebruik en het creëren van afstand. Integendeel, we werken met u samen en zorgen voor begrijpelijke oplossingen en effectieve communicatie. 

Wilt u meer weten over onze achtergronden en bent u benieuwd of we u kunnen helpen? Vul onderstaande formulier in en stel uw vraag. U kunt ook bellen via 088 33 666 66 of een e-mail sturen: info@patagonia-bv.com.

Stel uw vragen

Vul het formulier in en stel uw vragen.

Certificatie en licenties:

  • ISO 9001
  • NRTO
  • LSS Black Belt - ASQ
  • LSS Green Belt - ASQ
  • MBTI licentie
  • Belbin licentie
  • Lead Auditor

ISO 9001 certificaat PatagoniaMBTI certificatie