Patagonia ISO 9001 gecertificeerd!

Patagonia Consultants B.V. en Patagonia Opleidingen B.V. zijn beide gecertificeerd volgens de norm ISO 9001. Patagonia Opleidingen B.V. heeft daarnaast ook het NRTO keurmerk. Patagonia was op 30 november 2015 de eerste organisatie in Nederland, die werd gecertificeerd volgens de toenmalige nieuwe versie van ISO 9001. De reden hiertoe was om u te laten zien hoe een kwaliteitssysteem kan worden opgezet en natuurlijk vooral ook om onze eigen processen continu te verbeteren. Wilt u ons voorbeeld zien, laat het ons weten? U kunt ook de brochure ISO 9001 aanvragen.

ISO 9001 certificatie voor u als klant om de dienstverlening te verbeteren

Afnemers eisen vaak dat de organisaties van leveranciers voldoen aan ISO 9001. Uw klanten eisen dat van uw organisatie en u eist dat van uw adviesbureau en opleidingsbureau Patagonia. Onze organisatie voldoet aan de principes van continue verbetering van processen. Intern worden afwijkingen gemeld, geregistreerd en vervolgens structureel opgelost. Dat proces werkt continu en wordt door de directie geleid. Ook als er geen afwijkingen zijn, werken medewerkers continu aan de beheersing en verbetering van processen. Per jaar worden vele tientallen aanpassingen en verbeteringen doorgevoerd. De effecten daarvan merkt u. Bijvoorbeeld door foutloze offertes, goede syllabi of uitstekende trainingsprogramma's. 

Certificatie ISO 9001 helpt de organisatie te verbeteren:

 1. Bij marktleiders is kwaliteitsmanagement onderdeel van de strategie
 2. Kom in onze keuken kijken en zie hoe ISO 9001 werkt
 3. Gratis kwaliteitshandboek ISO 9001

1. Bij marktleiders is kwaliteitsmanagement onderdeel van de strategie

Ons bureau is marktleider in de industrie op het gebied van kwaliteitsmanagement. Bovendien willen we voorop lopen. De organisaties, die we met onze trainingen, implementatietrajecten en analyses begeleiden, zijn eveneens vaak marktleiders. Zij lopen voorop in hun branche en wij helpen deze organisaties hun grenzen verder te verleggen en sterkere marktposities te bereiken. Uw klanten eisen nul fouten en u verwacht dat ook weer van uw leveranciers. We streven naar Operational Excellence in de uitvoering van ons werk.

2. Kom in onze keuken kijken en zie hoe ISO 9001 werkt

Om organisaties te helpen bij het certificatieproces en ze een voorbeeld te geven, heeft Patagonia haar eigen organisatie gecertificeerd. De levert u twee voordelen op: (1) Als toeleverancier voldoen wij aan uw normen en de normen in uw branche en (2) u kunt bij ons in de keuken kijken en zien hoe ISO 9001 effectief wordt toegepast. We hebben voorbeelden van alle procedures uit ISO 9001 en u kunt ze in werking zien. Van leveranciersevaluaties tot klachtenprocedures, management reviews, stakeholderanalyses en nog meer. Doe er uw voordeel mee.

3. Gratis kwaliteitshandboek ISO 9001

Nadat u hebt gezien hoe ons managementsysteem is opgebouwd en hoe de processen operationeel zijn gemaakt, gaat u natuurlijk niet met lege handen naar huis. We kunnen u voorbeelden meegeven en zelfs een heel kwaliteitshandboek. We verstrekken standaard documentatie kosteloos, omdat ons verdienmodel bestaat uit adviseren, implementeren en opleiden. Niet uit het schrijven van documentatie, want dat is niet zinvol. Doe bijvoorbeeld de Training ISO 9001 en u krijgt het hele kwaliteitshandboek gratis erbij. Daarmee heeft u een goede start en kunt u samen met uw collega's de uitwerkingen vervolgen.

Kies ISO 9001 gecertificeerd bureau als uw partner voor samenwerking

Dankzij de certificatie voor ISO 9001 weet u zeker dat onze organisatie aan een aantal minimum eisen voldoet. We meten en verbeteren onze processen continu en daar kunnen we veel voorbeelden van geven. Naast ISO 9001 passen we overigens ook 5S en MBTI toe in onze organisatie: we passen Kaizen Management toe. Verspillingen worden continu geëlimineerd, zodat u alleen betaalt voor waardevolle adviezen en effectieve trainingen. Dat is uniek in de markt van de dienstverlening.

Wilt u de brochure ISO 9001 ontvangen? Laat het ons weten door onderstaande contactformulier in te vullen. U kunt natuurlijk ook bellen via 088 33 666 66 of een e-mail sturen naar info@patagonia-bv.com.

Stel uw vragen

Vul het formulier in en stel uw vragen.

De missie is vooruitgang:

 • Progression
 • Klantgericht
 • Positief resultaat
 • Continuïteit
 • Duurzaam voorbestaan
 • Geen schade toebrengen
 • Bijdragen en waarde toevoegen
 • Betekenisvol zijn
 • Maatschappelijk verantwoord
 • Innovatief
 • Financieel gezond