Consultants die uw ambities helpen realiseren

Wij helpen uw organisatie verbeteren. Ons team van consultants is gespecialiseerd in het realiseren van verbeteringen. We zorgen er voor dat uw doelen worden bereikt. Onze consultants gaan daarvoor de organisatie in om met mensen samen te werken; als coach, projectleider of adviseur. Van directeur tot operators en van lijnfunctie tot staffunctie, we ondersteunen u, analyseren de situatie en realiseren samen met u de nieuwe doelen.

Selecteer zelf een consultant of vraag ons wie het beste bij u past

Hieronder staan de foto's van onze consultants. Klik op een foto en u gaat automatisch naar hun LinkedIn profiel. Daar kunt u meer lezen over hun competenties, projecten en ervaringen. U kunt ook het formulier gebruiken dat onderin deze pagina staat om ons uw vragen te stellen en doelen uit te leggen. Dan bekijken wij op basis van die informatie welke consultant het beste bij u past en bij u in de buurt woont.

adviseur

Leiderschap en cultuurverandering

Het implementeren van een leiderschapsstijl is essentieel. Ontwikkel een standaard voor uw organisatie en leer de vaardigheden aan alle leidinggevenden. Het zal de cultuur transformeren naar een efficiënte, lerende organisatie. Bel of mail voor vragen, voorbeelden en oplossingen voor uw organisatie. Kies in één keer de goede aanpak en de juiste volgorde van stappen, zodat het effect direct wordt ervaren.

 

   088 33 666 66
   a.tegelaar@patagonia-bv.com (Adrienne)

adviseur

Kwaliteitssysteem en procesmanagement

Het kwaliteitssysteem is essentieel voor de realisatie van efficiëntie en klanttevredenheid, maar het vraagt tijd en aandacht van de leiders en de operationele specialisten: uw medewerkers. Daarna volgt als u dat wenst de  certificatie van uw organisatie voor normen als ISO 9001. Bel of mail voor vragen over de interne audits, een nulmeting of begeleiding van de implementatie. Ga voor kwaliteit en direct resultaat.

 

   088 33 666 66
   e.smorenburg@patagonia-bv.com (Elisa)

adviseur

Logistiek en risicomanagement

De implementatie van logistieke systemen is een specifiek vakgebied. Het vraagt veel kennis van systemen als WMS en ERP, maar ook van marktvragen (Heijunka) en strategische keuzes. Reduceer de operationele en strategische risico's en ontwikkel slimme, logistieke systemen die klantgericht presteren. Pas Lean Logistics toe in uw organisatie en realiseer Operational Excellence in de logistieke processen. 

 

   088 33 666 66
   j.schreuders@patagonia-bv.com (Johan)

Adviseur

Lean Manufacturing

De toepassing Lean Manufacturing is gebaseerd op de klanteisen en verloopt via een gerichte aanpak voor de implementatie. Management en medewerkers worden in de praktijk van hun eigen werk getraind in de toepassing van Lean, 5S en verbeterprocessen. Daarna volgen de implementatie en borgingsstappen. Maak uw organisatie klantgericht en efficiënt tegelijkertijd. Word marktleider!

   088 33 666 66
   s.vanderlaan@patagonia-bv.com (Sjoerd)

adviseur

Lean Manufacturing en Six Sigma

Verbeterteams werken met verbetermethoden zoals Lean Manufacturing en Six Sigma. Verbeterteams zijn essentieel in de realisatie van procesverbeteringen om de organisatie in beweging te krijgen en de faalkosten te laten dalen. De efficiëntie moet verbeteren. Ontwikkel uw organisatie en processen met Lean Manufacturing en Six Sigma. Bel of mail voor vragen en oplossingen die passen bij uw organisatie.

 

   088 33 666 66
   b.poppelaars@patagonia-bv.com (Boudewijn)

adviseur

Operations management en Lean productie

Specialist in productie en operations management. Voor de ontwikkeling van het productiesysteem, de toepassing van Lean Manufacturing en de inrichting van ERP systemen is specifieke kennis nodig. Procesanalyses leiden tot inzicht, waarna reductie van de voorraad, doorlooptijdverkorting en innovatie van de productieprocessen volgen. Bel of mail voor voorbeelden en mogelijkheden in uw organisatie.

 

   088 33 666 66
   b.paesie@patagonia-bv.com (Bart)

adviseur

Strategie en organisatieontwikkeling

Maak de missie, visie en strategie leidend in de hele organisatie. Ontwikkel ze en werk daarna het business plan uit. Dan volgen de praktische organisatie-inrichting en organisatieontwikkeling. Het business plan wordt omgezet naar Operational Excellence in de praktijk. We coachen de directie en het management en zorgen jaar op jaar voor de organisatieontwikkeling en verbetering van de performance.

 

   088 33 666 66
   j.verberk@patagonia-bv.com (Jeroen)

Vul onderstaande contactformulier in en stel ons uw vragen of vertel uw doelen. U kunt ons ook bellen via 088 33 666 66 of een email sturen naar info@patagonia-bv.com. We helpen u graag verder en beginnen altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Stel uw vragen

Vul het formulier in en stel uw vragen.

Consultants team:

 • Toegankelijk
 • Samenwerken
 • Vooruitgang
 • Klantgericht
 • Positief resultaat
 • Continuïteit
 • Duurzaam voorbestaan
 • Toegevoegde waarde leveren
 • Betekenisvol zijn
 • Maatschappelijk verantwoord
 • Innovatief