Online kwaliteitsmanager direct voor uw organisatie beschikbaar

Een groot deel van de taken van een kwaliteitsmanager kan online worden uitgevoerd. Door online met een kwaliteitsmanager te werken, kunt u registraties bijhouden, processen meten en procedures uitvoeren. Ook de werkzaamheden in de context van ISO 9001 kunnen heel praktisch en snel op afstand worden uitgevoerd. Lees meer over de mogelijkheden en de lage kosten. 

Online kwaliteitsmanager biedt directe ondersteuning en uitvoering

  1. Online kwaliteitshandboek onderhouden en kwaliteitssysteem beheersen
  2. Online uitvoering van registraties, analyses en procedures
  3. Online management review en coaching management team en teamleiders

1. Online kwaliteitshandboek onderhouden en kwaliteitssysteem beheersen

Tegenwoordig worden kwaliteitsmanagementsystemen en kwaliteitshandboeken online gemaakt en onderhouden. Hetzij in de vorm van documentatie in bijvoorbeeld Sharepoint of via een online kwaliteitsmanagement applicatie. In beide gevallen kan één van onze collega's inloggen en de rol van kwaliteitsmanager voor uw organisatie uitvoeren. Dat is handig als u even geen kwaliteitsmanager beschikbaar heeft of vernieuwingen wilt doorvoeren. Onze consultants zijn experts in kwaliteitsmanagement en ISO 9001 en helpen u tegen lage kosten snel op weg.

2. Online uitvoering van registraties, analyses en procedures

De medewerkers van uw organisatie melden afwijkingen, klachten en fouten gewoon volgens de procedures die er zijn. Zijn die procedures nog niet geïmplementeerd, dan zorgen we daarvoor. Als de meldingen in het systeem staan, loggen we in en verwerken we de registraties, maken analyses en voeren de opvolging uit. Bijvoorbeeld door klachten op te volgen of oorzaakanalyses uit te voeren. We vernieuwen op afstand procedures of helpen een verbeterteam om werkinstructies te verbeteren. Het blijkt dat online support snel en eenvoudig werkt. Het gaat niet meer om dagen of dagdelen ondersteuning, maar slechts om uurtjes.  

3. Online management review en coaching management team en teamleiders

Vervolgens komt het moment waarop de management review moet worden gemaakt en dat resultaten en acties worden gedeeld met leidinggevenden. Als de online kwaliteitsmanager het systeem voor u onderhoudt, dan is de management review ook zo opgesteld. Dat kost maar een uur. Dat geldt overigens ook voor bijvoorbeeld de risicoanalyse en stakeholderanalyse. Vervolgens worden de acties verdeeld en krijgen de leiders coaching in de uitvoering van de taken om processen te verbeteren. Kwaliteitsmanagement komt zo in de lijn van de organisatie terecht. 

Zet een online kwaliteitsmanager in voor procesbeheersing en kwaliteitsmanagement

De online kwaliteitsmanager is een nieuwe, moderne manier om het kwaliteitsmanagementsysteem te onderhouden en kwaliteitsmanagement in de lijn van de organisatie te brengen. De nadruk ligt op meten en regelen en niet op documentatie en bureaucratie. Precies zoals normen als ISO 9001 bedoelen dat kwaliteitsmanagement wordt uitgevoerd. Omdat onze consultants specialisten zijn in kwaliteitsmanagement, weten ze ook op welke wijze processen het beste kunnen worden beheerst, zonder documentatie te creëren. We coachen het management en leiden operators op waar dat nodig is. Dat kan allemaal snel en eenvoudig online.

Wilt u gebruik maken van een online kwaliteitsmanager? Vul dan onderstaand formulier in en stel ons uw vragen. Bellen kan natuurlijk ook via 088 33 666 66, of stuur een e-mail naar info@patagonia-bv.com.

Stel uw vragen

Vul het formulier in en stel uw vragen.

Christa Prins