Online kwaliteitsmanager direct voor uw organisatie beschikbaar

Een groot deel van de taken van een kwaliteitsmanager kan online worden uitgevoerd. Door online met een kwaliteitsmanager te werken, kunt u registraties bijhouden, processen meten en procedures uitvoeren. Ook de werkzaamheden in de context van ISO 9001 kunnen heel praktisch en snel op afstand worden uitgevoerd. Lees meer over de mogelijkheden en de lage kosten. 

Online kwaliteitsmanager biedt directe ondersteuning en uitvoering

  1. Online kwaliteitshandboek onderhouden en kwaliteitssysteem beheersen
  2. Online uitvoering van registraties, analyses en procedures
  3. Online interne audits uitvoeren
  4. Online management review en coaching management team en teamleiders

1. Online kwaliteitshandboek onderhouden en kwaliteitssysteem beheersen

Kwaliteitsmanagementsystemen en kwaliteitshandboeken worden digitaal gemaakt en online onderhouden. Bijvoorbeeld in de vorm van documentatie op Sharepoint of via een online kwaliteitsmanagement applicatie. In beide gevallen kan één van onze collega's inloggen en de rol van kwaliteitsmanager online voor uw organisatie uitvoeren. Dat is handig als u even geen kwaliteitsmanager beschikbaar heeft of als uw organisatie geen full time kwaliteitsmanager nodig heeft. Onze consultants zijn experts in kwaliteitsmanagement en normen zoals ISO 9001 en helpen u tegen lage kosten snel op weg.

2. Online kwaliteitsmanager voert registraties, analyses en procedures uit

De medewerkers van uw organisatie melden afwijkingen, klachten en fouten gewoon volgens de procedures die er zijn. Zijn die procedures nog niet geïmplementeerd, dan zorgen we daarvoor. Als de meldingen in het systeem staan, loggen we in en verwerken we de registraties, maken de analyses en voeren de opvolging uit. Bijvoorbeeld door klachten op te volgen of oorzaakanalyses uit te voeren. We vernieuwen online de procedures of helpen een verbeterteam om werkinstructies te verbeteren. Online support in kwaliteitsmanagement werkt snel en eenvoudig. Het gaat niet meer om dagen of dagdelen ondersteuning, maar slechts om uurtjes.  

3. Online interne audits uitvoeren

Interne audit kunnen ook online worden uitgevoerd. De online kwaliteitsmanager maakt een planning en stemt de onderwerpen met het management af. We maken de planning en voeren de audit gesprekken online. Tijdens de audit kijken we mee met werkzaamheden, documentatie en registraties. Ook het kwaliteitshandboek kunnen we online beoordelen. Daarna wordt het auditverslag gemaakt en worden eventuele aanpassingen online met het management besproken en daarna doorgevoerd.

4. Online management review en coaching management team en teamleiders

Vervolgens komt het moment waarop de online management review moet worden gemaakt en dat resultaten en acties worden gedeeld met leidinggevenden. Als de online kwaliteitsmanager het systeem voor u onderhoudt, dan is de management review ook snel online opgesteld. Dat kost maar een paar uur. Dat geldt overigens ook voor bijvoorbeeld de risicoanalyse en de stakeholderanalyse. Vervolgens worden de acties verdeeld en krijgen de leiders coaching in de uitvoering van de taken om processen te verbeteren. Kwaliteitsmanagement komt zo in de lijn van de organisatie terecht. 

Zet een online kwaliteitsmanager in voor procesbeheersing en kwaliteitsmanagement

De online kwaliteitsmanager is een nieuwe, moderne manier om het kwaliteitsmanagementsysteem te onderhouden en kwaliteitsmanagement in de lijn van de organisatie te brengen. De nadruk ligt op meten en regelen en niet op documentatie en bureaucratie. Precies zoals normen als ISO 9001 bedoelen dat kwaliteitsmanagement wordt uitgevoerd. Omdat onze consultants specialisten zijn in kwaliteitsmanagement, weten ze ook op welke wijze processen het beste kunnen worden beheerst, zonder documentatie te creëren. We coachen het management en leiden operators op waar dat nodig is. Dat kan allemaal snel en eenvoudig online.

Wilt u gebruik maken van een (interim) online kwaliteitsmanager? Vraag via onderstaande formulier de brochure aan of stel ons uw vragen. Bellen kan natuurlijk ook via 088 33 666 66, of stuur een e-mail naar info@patagonia-bv.com.

Stel uw vragen

Vul het formulier in en stel uw vragen.

Christa Prins