Opleiding Lean Green Belt volgen en Certificaat Green Belt halen

De opleiding Lean Green Belt kunt u bij ons volgen en desgewenst ook het certificaat Green Belt behalen. Het examen is niet verplicht. Bij ons kunt u de opleiding Lean Green Belt volgen, waarna u in staat bent Lean toe te passen in uw eigen organisatie. Na het volgen van deze GB opleiding krijgt u ons het Lean Green Belt certificaat van deelname. In combinatie met de opleiding Six Sigma Green Belt kunt u ook examen doen en uw ASQ Green Belt certificaat halen. Het is uw eigen keuzen welke route u volgt. Volgt u ook nog de opleiding Continuous Improvement Manager, dan bent u echt specialist in procesverbetering.

Een programma van 3 opleidingen op het niveau Green Belt

De opleiding Lean Green Belt is onderdeel van een pakket van 3 opleidingen op het niveau Green Belt. Dit zijn Lean Green Belt, Six Sigma Green Belt en de Continuous Improvement Manager. De eerste twee zijn nodig voor het ASQ Green Belt certificaat, de derde is een waardevolle aanvulling. De opleidingen Lean en Six Sigma gaan beide over de toepassing van deze methoden, terwijl de opleiding Continuous Improvement Manager gaat over het leiding geven aan verbeterteams en de rol van de Continuous Improvement Manager.

Plan uw eigen opleidingsprogramma en word specialist in procesverbetering

Met dit programma van 3 Green Belt opleidingen, die u in uw eigen tempo na elkaar kunt volgen, ontwikkelt u zich tot de professional, die organisaties hard nodig hebben op het gebied van continuous improvement. Als u wilt, kunt u ook het certificaat Green Belt halen, maar dat is geen verplichting. Hoe doel is het toepassen van de methoden, zodat processen worden verbeterd en u vaardiger wordt. Wij raden aan de planning van de opleidingen over 1 of 2 jaar te spreiden. Dat geeft u de tijd de leerstof goed te begrijpen en in de praktijk van uw eigen organisatie te oefenen. U ontwikkelt daarmee heel consistent uw vaardigheden en de waarde voor uw organisatie.

Beste Lean Green Belt opleiding in Nederland

Dit is de beste Lean Green Belt opleiding in Nederland, omdat we de theorie tot leven brengen en deze combineren met  processen in uw eigen praktijk. Het is een praktijkopleiding met workshops, games en toepassingen. Deze opleiding Lean Green Belt gaat zowel over de essentie (customer demand production) van Lean Manufacturing als over de toepassing van allerlei Lean technieken in uw organisatie. Die Lean technieken leert u bij ons via games en workshops. Gamification is een belangrijk onderdeel van onze opleidingen en van uw leerproces. U leert methoden en technieken door ze in teamverband met de andere cursisten in de praktijk uit te voeren. Daarna past u ze toe in uw eigen organisatie. Deze vorm van praktijkgericht onderwijs ondersteunt uw leerproces maximaal. U ontwikkelt uzelf door Lean technieken met de teamleden in de praktijk uit te voeren en vervolgens als team te leren van de ervaringen.

Lean Green Belt certificaat halen via examen bij ASQ

Wij geven u de gelegenheid het Lean Green Belt Certificaat bij ASQ te behalen. Het Lean Green Belt examen van ASQ heeft nationale en internationale waarde. ASQ biedt het beste Green Belt examen en dat staat goed op uw curriculum vitae. Wij gebruiken voor de opleidingen ook de studiematerialen van ASQ, zodat de slagingskans hoog is. Daarnaast krijgt u van ons de uitleg, de games en de workshops, waardoor abstracte Lean principes  tot leven komen. Daarna bent u in staat ze in uw eigen organisatie toe te passen. Mocht u meer informatie wensen over het examen, de kosten en de voorwaarden, neemt u dan even contact met ons op.

Wilt u de brochure Lean Green Belt met 3 opleidingen ontvangen? Vul dan hieronder uw gegevens in, of bel ons via 088 33 666 66 of stuur een e-mail naar info@patagonia-bv.com.

Stel uw vraag

Vul het formulier in en stel uw vragen

Boudewijn Poppelaars

Lerende organisatie continue verbetering verbeterteam six sigma

Lean Green Belt opleiding

Lees meer

MBTI leiderschap communicatie

Six Sigma Green Belt opleiding

Lees meer

Procesmanagement SPC

Continuous Improvement opleiding

Lees meer

Verbeterteam six sigma training

Incompany Lean Manufacturing opleiding

Lees meer