Lerende organisaties zijn succesvoller

Kies hieronder de oplossing om een lerende organisatie te ontwikkelen. Klik op de oplossing en lees meer over de manier waarop we de betreffende oplossing toepassen en welke resultaten u kunt verwachten. U kunt ook met ons bellen of mailen om de oplossing verder te bespreken en uit te werken met één van onze specialisten. We realiseren het juiste resultaat in uw succesvolle organisatie.

Lerende organisatie ontwikkelen

Hier vindt u de nulmeting voor de ontwikkeling van een lerende organisatie. Het is de kunst om tijdens de uitvoerende , commerciële werkzaamheden voor klanten ook instrumenten in te richten, waarmee de organisatie zich naar een hoger niveau tilt. Het gaat om de vaardigheid te leren van gebeurtenissen, hierop te reflecteren en dan processen te verbeteren en te borgen, in hoog tempo.

Management Development

Management Development is één van de bases van een lerende organisatie. De ontwikkeling van het management, waaronder hier ook afdelingshoofden, teamleiders en voormannen worden gerekend, is nodig voor de ontwikkeling van competenties, leiderschap en gedrag. Implementeer een slim en effectief programma, waarmee het management continu wordt ontwikkeld.

Functioneringsgesprek

Het functioneringsgesprek is een krachtige methode om mensen te helpen leren en ontwikkelen. Helaas ontstaat vaak ongemak rond dit gesprek. Het wordt beïnvloed door spanningen, salarisschalen of discussies over de organisatie. Dat is niet waar het functioneringsgesprek oorspronkelijk voor is bedoeld. Het is een moment van reflectie en een kans om te leren en te verbeteren als professional.

Procesmanagement en HR proces

Processen functioneren zo goed als mensen functioneren. Mensen functioneren als ze een doel voor ogen hebben, gemotiveerd zijn om dat doel te bereiken en willen leren (lees: ontwikkelen). Een doel wordt nooit vanzelf behaald. Kennis en vaardigheden moeten worden ontwikkeld om het niveau van vandaag te ontstijgen en nieuwe niveaus te bereiken. Hoe stuurt u dit proces aan?

Beoordelingsgesprek voeren

Tijdens het beoordelingsgesprek wordt de evaluatie van de afgelopen periode uitgevoerd. Daarbij wordt een waardering vastgesteld. Het beoordelingsgesprek vindt meestal plaats in december, maar de voorbereidingen starten als in januari, aan het begin van het jaar. De leidinggevende verzameld observaties, voert gesprekken en evalueert de voortgang met de medewerker. Pas deze oplossing toe. 

Meer weten over oplossingen?

Vul het formulier in en stel uw vragen.

Adrienne Tegelaar