Operational Excellence in Logistiek

Logistiek Management of Supply Chain Management zorgt voor Just in Time delivery bij klanten en interne productiestappen. Foutloos en op het afgesproken moment worden grondstoffen en halffabrikaten afgeleverd, zodat de collega's in de productie en de externe klanten zonder oponthoud kunnen werken. U vindt hier oplossingen voor de Logistiek. Realiseer Operational Excellence: creëer het beste logistieke systeem in de markt.

Diensten      Oplossingen     Opleidingen

Diensten

consultancy data analyse advies

Consultancy

Begeleiding in de realisatie van efficiëntie en effectiviteit in de logistieke, inkoop, voorraadbeheersing en operationele planning.

Lees meer

projectmanagement interim management

Projectmanagement

Implementatie van WMS, ERP en MRP voor efficiëntie en effectiviteit in de voorraadbeheersing en logistieke processen.

Lees meer

logistiek lean 5S

Interim management

Uitvoering van de functies Logistiek Manager, Inkoop Manager en Supply Chain Manager. Direct resultaat en continuïteit in de uitvoering.

Lees meer

online verbeterteam innovatie six sigma lean procesverbetering

Online services

Online coaching, training en data analysis. Verbetering van de logistiek, inkoop, voorraadbeheersing en operationele planning.

Lees meer

Oplossingen

Hieronder vindt u de oplossingen voor Logistiek Management en Supply Chain Management. Inkoop, planning, voorraadbeheersing en logistieke handling zijn de kernprocessen. Logistiek zorgt voor Just in Time delivery en lage kosten. De klanteisen staan centraal en continuous flow wordt gerealiseerd. Ontwikkel het Logistiek Systeem dat bij uw organisatie past. Creëer Lean Logistics en lever altijd op tijd bij klanten en productieprocessen. 

Lean 5S productie 1

Cost Leadership

Met Lean Logistics kunnen de kosten van de logistieke processen tot een minimum worden gereduceerd. Het doel hiervan is een sterke marktpositie te ontwikkelen met de laagste logistieke kosten voor uw klanten. Automatisering en het wegnemen van verspillingen zijn daarbij leidend in de oplossingen. Lees meer over de realisatie van cost leadership en de toepassing van Lean Logistics in uw organisatie.

Lees meer

Diensten consultancy

Leveranciersbeoordeling

Onderdeel van leveranciersmanagement is de evaluatie van leveranciers. Ook wel leveranciersbeoordeling genoemd. Dit is een verplicht onderdeel in de norm ISO 9001, maar bovenal erg nodig. Het rendement van een organisatie is sterk afhankelijk van de mate waarin leveranciers goed en op tijd leveren. Afwijkingen leiden direct tot faalkosten. Maak de leveranciersevaluatie en verbeter de logistiek.

Lees meer

Logistiek carbon footprint

Carbon Footprint

Met Lean Logistics kan de Carbon Footprint van de logistieke processen worden verkleind. Dit onderwerp staat de komende jaren centraal in de bedrijfseconomie van uw organisatie, omdat broeikasgassen moeten worden gereduceerd. Elektrificatie, het wegnemen van verspillingen en vereenvoudiging van logistieke processen zijn nodig om te voldoen aan de laatste eisen en wetgeving.

Lees meer

adviseur

Wat wilt u weten over Logistiek Management?

De implementatie van logistieke systemen is een specifiek vakgebied. Het vraag veel kennis van systemen als WMS en ERP, maar ook van marktvragen en strategische keuzes. Bel of mail eens met ons voor toepassingen en mogelijkheden in uw organisatie. Kies in één keer de goede aanpak, zodat het effect direct wordt ervaren.

 

088 33 666 66
j.schreuders@patagonia-bv.com

Achtergrond artikelen

Lees de artikelen over Logistiek Management, Lean Logistics en de implementatie. Verdiep u in planning, voorraadbeheersing, supply chain management met successen en theoretische achtergronden. Leer alles over Logistiek, Just in Time delivery en continuous flow. 

Naar de database

 

ink efqm

Aanpak en voordelen voor uw organisatie

  • Wij zetten de theorie om naar de praktijk. Ervaar de effecten en de stijgende klanttevredenheid door de praktijkgerichte werkwijze van onze specialisten.
  • De structuur en cultuur van een organisatie verbeteren we tegelijkertijd. Gedragsontwikkeling gaat samen met de ontwikkeling van beleid en de uitvoering van processen. 
  • Zet de klant centraal, stel doelen en meet de resultaten. We brengen continue verbetering van processen in de dagelijkse praktijk van uw organisatie op alle niveaus.
64521750 s 1

Case: Leverbetrouwbaarheid verbeteren

Lees in deze case hoe de leverbetrouwbaarheid van een distributiecentrum is verbeterd. Met de toepassing van Lean is de variatie in de output van de logistieke processen verbeterd. U leest in deze case de aanpak, de analyses en de manier waarop het verbeterteam heeft gewerkt. We tonen u stap voor stap de vorderingen en de eindresultaten, die zeer aansprekend zijn.

Lees meer

Stel uw vragen!

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op! 

Johan Schreuders