Oplossingen voor Logistiek Management

Kies hieronder de oplossing voor Logistiek Management: Inkoop, ERP, WMS en Supply Chain Management. Klik op de oplossing en lees meer over de manier waarop we de betreffende oplossing toepassen en welke resultaten u kunt verwachten. U kunt ook met ons bellen of mailen om de oplossing uit te werken met één van onze specialisten in Logistiek Management. We realiseren het juiste resultaat in uw organisatie.

Lean Logistics Cost Leadership

Met Lean Logistics kunnen de kosten van de logistieke processen tot een minimum worden gereduceerd. Het doel hiervan is een sterke marktpositie te ontwikkelen met de laagste logistieke kosten voor uw klanten. Automatisering en het wegnemen van verspillingen zijn daarbij leidend in de oplossingen. Lees meer over de realisatie van cost leadership en de toepassing van Lean Logistics in uw organisatie.

Leveranciersbeoordeling

Onderdeel van leveranciersmanagement is de evaluatie van leveranciers. Ook wel leveranciersbeoordeling genoemd. Dit is een verplicht onderdeel in de norm ISO 9001, maar bovenal erg nodig. Het rendement van een organisatie is sterk afhankelijk van de mate waarin leveranciers goed en op tijd leveren. Afwijkingen leiden direct tot faalkosten. Maak de leveranciersevaluatie.

Lean Logistics Carbon Footprint

Met Lean Logistics kan de Carbon Footprint voor de logistieke processen worden verkleind. Dit onderwerp staat de komende jaren centraal in de bedrijfseconomie van uw organisatie, omdat broeikasgassen moeten worden gereduceerd. Elektrificatie, het wegnemen van verspillingen en vereenvoudiging van logistieke processen zijn nodig om te voldoen aan de laatste eisen en wetgeving.

Nulmeting Lean Logistics

Met de Nulmeting Lean wordt de efficiëntie van processen onderzocht. De resultaten worden gerapporteerd in een overzichtelijk verslag met duidelijke aanwijzingen en verbeterpunten. Daarna kunt u de verspillingen wegnemen. De kosten zullen dalen en de doorlooptijd wordt korter. Start nu met de Nulmeting Lean en ontwerp en implementeer daarna efficiëntie logistieke processen. 

Verspillingen wegnemen

Het wegnemen van verspillingen uit logistieke processen is essentieel voor het verbeteren van de leverbetrouwbaarheid en de doorlooptijd. Het logistieke proces volgt het ritme van het productieproces, dat weer het ritme van de markt volgt. Per bestelling van een klant volgen activiteiten van de logistieke processen, die foutloos en zonder verspillingen moeten verlopen. Neem de verspillingen weg.

Klantorderontkoppelpunt

Het klantorderontkoppelpunt is essentieel voor de bedrijfseconomie. Dit punt bepaalt in hoeverre de klanten invloed hebben op de aanpassingen van het eindproduct. Het specifiek maken van eindproducten voor klanten is natuurlijk wenselijk, maar ook kostbaar. Het klantorderontkoppelpunt bepaalt de mate van standaardisatie en de manier waarop productieprocessen worden inricht.

Meer weten over oplossingen?

Vul het formulier in en stel uw vragen.

Johan Schreuders