Strategie, business planning en implementatie

De strategie van een organisatie is leidend voor alle activiteiten. Processen, gedrag en klantgerichtheid worden vormgegeven op basis van de strategie van een organisatie. Het is aan de directie om de strategie te ontwikkelen en te implementeren. Op deze pagina's vindt u modellen voor strategie, de hulpmiddelen en implementatietechnieken. Zorg voor integrale implementatie van de strategie in uw organisatie. 

Diensten      Oplossingen     Opleidingen

Diensten

consultancy data analyse advies

Consultancy

Begeleiding in de ontwikkeling van de organisatiestrategie en de creatie van de business planning.

Lees meer

projectmanagement interim management

Projectmanagement

Implementatie van de strategie, de ontwikkeling van uw organisatie en de implementatie van de strategische keuzes.

Lees meer

logistiek lean 5S

Interim management

Uitvoering van managementfuncties voor de implementatie van de organisatiestrategie. Visie en waarden leidend maken. 

Lees meer

online verbeterteam innovatie six sigma lean procesverbetering

Online services

Coaching en analyses voor de ontwikkeling van de strategie en de business planning. Begeleiding van directie en management.

Lees meer

Oplossingen

Hier vindt u oplossingen voor de ontwikkeling van de strategie van uw organisatie. Maak de strategie op de juiste manier operationeel in de uitvoering van alle processen en functies. De strategie is leidend in al het werk dat wordt uitgevoerd en bepaalt de richting. Het ontwikkelen van de strategie is een analytisch en creatief proces met een visie. Laat de richting van de organisatie niet aan het toeval over, maar ontwikkel een effectieve strategie. 

Missie Visie Waarden 3

Missie, visie en waarden

De missie, visie en waarden zijn leidend in alles wat in een organisatie gebeurt. De missie is het bestaansrecht, de visie de stip op de horizon en de waarden bepalen hoe mensen met elkaar omgaan. Dit zijn geen wollige omschrijvingen in een plan of op een poster, maar heel concrete richtlijnen, die iedereen begrijpt. Werk de missie, visie en waarden van uw organisatie uit en maak ze leidend.

Lees meer

Diensten consultancy

Strategie en business planning

Het business plan of strategisch plan bevat de strategie en business planning voor de komende jaren. Dit document wordt door de directie opgesteld op basis van marktanalyses, concurrentieanalyses en interne analyses. In het business plan wordt minstens 3 jaar vooruit gekeken, maar liever 5 jaar of meer. Start met de ontwikkeling van het business plan en de implementatie in de organisatie.

Lees meer

Kwaliteitsmanagement ISO 9001

Organisatieontwerp

Het ontwerp van een organisatie volgt uit de gekozen strategie. De strategie beschrijft de manier waarop de markt wordt bediend. Op basis daarvan wordt de organisatie ontworpen. Te vaak worden ontwerpen gebaseerd op een hiërarchie (organogram) en interne organisatie. Het is de kunst de organisatie te vormen naar de manier waarop klanten het beste worden bediend.

Lees meer

adviseur

Wat wilt u weten over de Strategie?

Het ontwikkelen en implementeren van een organisatiestrategie is essentieel. Het geeft richting, een business planning en houvast voor de hele organisatie. Bel of mail met ons voor de ontwikkeling en implementatie in uw organisatiestrategie. Kies in één keer de goede aanpak en de juiste volgorde van stappen, zodat het effect direct wordt ervaren.

 

088 33 666 66
j.verberk@patagonia-bv.com

Achtergrond artikelen

Lees de artikelen over strategie, business planning en de implementatie. Verdiep u in strategieontwikkeling, richting bepalen met successen en theoretische achtergronden. Leer alles over strategie en business planning.

Naar de database

 

33614072 m

Aanpak en voordelen voor uw organisatie

  • Wij zetten de theorie om naar de praktijk. Ervaar de effecten en de stijgende klanttevredenheid door de praktijkgerichte werkwijze van onze specialisten.
  • De structuur en cultuur van een organisatie verbeteren we tegelijkertijd. Gedragsontwikkeling gaat samen met de ontwikkeling van beleid en de uitvoering van processen. 
  • Zet de klant centraal, stel doelen en meet de resultaten. We brengen continue verbetering van processen in de dagelijkse praktijk van uw organisatie op alle niveaus.
Procesmanagement SPC

Case: Strategieverandering backoffice

Een strategische verandering is de transformatie van de klassieke binnen- en buitendienst naar een digitale backoffice en online sales. Deze strategie ontstaat door de behoefte van klanten om snel geholpen te worden door deskundige medewerkers. De klanten dringen verder door in de organisatie en de waarde van een buitendienst neemt af. Tijd voor aanpassing van de strategie.

Lees meer

Stel uw vragen!

Vul hieronder uw gegevens in en stel uw vragen! 

Jeroen Verberk