Cases Strategie

Hieronder staan voorbeelden van projecten, zoals we die hebben uitgevoerd bij onze klanten. De cases zijn leerzaam en interessant, maar kunnen meestal niet worden gekopieerd voor een andere organisatie. Het is maatwerk. De beschrijvingen bevatten geen namen van organisaties, omdat we vertrouwelijk omgaan met de gegevens van onze klanten. Integriteit is een belangrijke waarde. U kunt verder bij ons navragen over deze cases.

Klantgerichte organisatie

Het ontwikkelen van een klantgerichte organisatie is niet eenvoudig. Het betekent dat iedere medewerker de klanteisen kent, begrijpt en er naar handelt vanuit zijn of haar functie. Logisch dat medewerkers producten maakt conform de klanteisen, maar ook dat boekhouders facturen sturen in een format, die de klant elektronisch en snel kan verwerken. Maak uw organisatie klantgericht.

Ontwikkeling visie

De visie is leidend voor iedere organisatie. In deze case bespreken we de ontwikkeling van de visie voor een laboratoriumorganisatie. Dit commerciële laboratorium hebben we geholpen de visie, missie en doelstellingen te ontwikkelen. Hoe duidelijker de visie is, hoe meer medewerkers begrijpen waaraan ze meewerken en wat de ambities van de organisatie zijn.

Backoffice en online sales

Een strategische verandering is de transformatie van de klassieke binnen en buitendienst naar een digitale backoffice en online sales. Deze strategie ontstaat door de behoeften van klanten om snel geholpen te worden door deskundige medewerkers. De klanten dringen verder door in de organisatie en de waarde van een buitendienst neemt af. Tijd voor aanpassing van de stategie.

Wilt u meer weten?

Vul het formulier in en stel uw vragen

Jeroen Verberk