Oplossingen voor de Strategie van uw organisatie

Kies hieronder de oplossing voor strategieontwikkeling, business planning en implementatie. Klik op de oplossing en lees meer over de manier waarop we de betreffende oplossing toepassen en welke resultaten u kunt verwachten. U kunt ook met ons bellen of mailen om de oplossing verder te bespreken en uit te werken met één van onze specialisten in strategieontwikkeling. We realiseren het juiste resultaat in uw organisatie.

Business planning

Het business plan of strategisch plan bevat de strategie en business planning voor de komende jaren. Dit document wordt door de directie opgesteld op basis van marktanalyses, concurrentieanalyses en interne analyses. In het business plan wordt minstens 3 jaar vooruit gekeken, maar liever 5 jaar of meer. Start met de ontwikkeling van het business plan en de implementatie in de organisatie.

Missie visie waarden

De missie, visie en waarden zijn leidend in alles wat in een organisatie gebeurt. De missie is het bestaansrecht, de visie de stip op de horizon en de waarden bepalen hoe mensen met elkaar omgaan. Dit zijn geen wollige omschrijvingen in een plan of op een poster, maar heel concrete richtlijnen, die iedereen begrijpt. Werk de missie, visie en waarden van uw organisatie uit en maak ze leidend.

Organisatieontwerp

Het ontwerp van een organisatie volgt uit de gekozen strategie. De strategie beschrijft de manier waarop de markt wordt bediend. Op basis daarvan wordt de organisatie ontworpen. Te vaak worden ontwerpen gebaseerd op een hiërarchie (organogram) en interne organisatie. Het is de kunst de organisatie te vormen naar de manier waarop klanten het beste worden bediend.

Meer weten over oplossingen?

Vul het formulier in en stel uw vragen.

Jeroen Verberk