Verandermanagement toepassing in uw organisatie

Kies hieronder de oplossing voor verandermanagement, die bij uw organisatie en ambities passen. Klik op de oplossing en lees meer over de manier waarop we de betreffende oplossing toepassen en welke resultaten u kunt verwachten. U kunt ook met ons bellen of mailen om de oplossing verder te bespreken en uit te werken met één van onze specialisten. We realiseren het juiste resultaat in uw organisatie.

Stappen verandermanagement

De stappen van verandermanagement zijn belangrijk om te volgen. Eerst wordt het doel vastgesteld. De ambitie van het management om de organisatie gereed te maken voor de nieuwe omstandigheden. Daarna volgen de voorbereidende stappen, waarna zowel de cultuur als de structuur worden aangepast. Tot slot volgen de borging en het meten van de eindresultaten.

Change management afdeling

In dit artikel vindt u een praktisch stappenplan om change management op een afdeling of proces toe te passen. Het doel is een transformatie te realiseren om te voldoen aan nieuwe eisen. De realisatie van dit soort changes verloopt via een aantal stappen, die zorgvuldig dienen te worden uitgevoerd. De manager leidt dit veranderproces en zorgt voor verbeterde resultaten.

Draagvlak creëren

Het creëren van draagvlak is een intensief proces. Hier vindt u de oplossing en de manier van werken. Het is een klassieke valkuil te verwachten dat draagvlak ontstaat met een paar gesprekken, presentaties en e-mails. Draagvlak ontwikkelen is pas een succes als de deelnemers aan het verandertraject commitment tonen. Ze zijn dan overtuigd van de weg en het doel.

Meer weten over oplossingen?

Vul het formulier in en stel uw vragen.

Jeroen Verberk