Verbeterteams maken Deming's PDCA cycle rond

Kies hieronder oplossing voor verbeterteams, die bij uw organisatie en operationele processen past. Klik op de oplossing en lees meer over de manier waarop we de betreffende oplossing toepassen en welke resultaten u kunt verwachten. U kunt ook met ons bellen of mailen om de oplossing verder te bespreken en uit te werken met één van onze specialisten. We realiseren het juiste resultaat in uw organisatie.

Belbin voor teamsamenstelling

De samenstelling van teams is essentieel voor het succes van een team. Wordt een team samengesteld uit deelnemers met dezelfde karaktereigenschappen, dan zal het team minder succesvol zijn. Diversiteit is de formule. Dit ontdekte Dr. Meredith Belbin. Hij ontwikkelde een methode voor teamrollen, die bepalend zijn voor het succes van teams. Pas Belbin toe op uw managementteam en verbeterteams.

Six Sigma Kennismakingstraining

Six Sigma is een bekende methode voor de realisatie van procesverbeteringen. Six Sigma is voor verbeterteams. Verbeterteams gaan aan de slag met een procesprobleem en volgen het DMAIC stappenplan van Six Sigma. We leren uw medewerkers Six Sigma toepassen in een korte kennismakingstraining. Deze training werkt snel en effectief. Daarna volgt de toepassing in uw organisatie.

Six Sigma Verbeterteam

Six Sigma toepassen vraagt enige oefening. Zowel van de organisatie als van de teamleden. Het is de kunst Six Sigma te integreren in de organisatie. Dat vraagt organisatie, implementatie en training van de methode Six Sigma. Deze beide onderwerpen staan centraal in de incompany training Six Sigma. Een team wordt samengesteld en past Six Sigma toe op een echt procesvraagstuk.

Meer weten over oplossingen?

Vul het formulier in en stel uw vragen.

Boudewijn Poppelaars