Waarde toevoegen via kennisoverdracht, ervaring en praktische oplossingen

Wij bedienen organisaties met complexe processen en hoge kwaliteitseisen. Denk aan de hightech industrie, maak-industrie, productie, chemie, research en ziekenhuizen. Organisaties in deze branches begeleiden we naar betere concurrentieposities, het vermogen tot aanpassen en duurzaam voortbestaan. U kunt van ons verwachten dat we daartoe kennis overdragen, ervaringen delen en oplossingen implementeren. U krijgt toegang tot onze databases, samenwerking met consultants, trainers en interim manager en de producten die we voor u hebben ontwikkeld. Kies voor de aanpak die past bij uw organisatie. 

Onderscheidend vermogen waar u gebruik van kunt maken

Wij onderscheiden ons door de theorie om te zetten naar de praktijk. Managementmodellen moeten functioneren en niet leiden tot bureaucratie of hogere kosten. Integendeel, uw organisatie geniet het voordeel van een juiste manier van werken, lage kosten en betrouwbare leveringen van producten bij uw klanten. Wij helpen met de toepassingen, de implementatie en kennisoverdracht.

Ontwikkeling van zowel de structuur als de cultuur van uw organisatie

Vaak worden de structuur en cultuur van een organisatie gescheiden behandeld. Bij ons niet. Deze scheiding is alleen handig in de analyse fase, maar bij de implementatie vloeien ze samen. Er is geen proces zonder mensen, er is geen beheersing zonder processen. Excellente processen ontstaan vanuit het vermogen om processen van alle kanten te onderzoeken, te analyseren en vervolgens gerichte verbeteringen door te voeren.

Doe uw voordeel met onze aanpak, organisatie en ervaringen

 1. De kenmerken van onze organisatie op een rij in het bedrijfsprofiel
 2. Beschrijvingen van cases uit de praktijk
 3. Een greep uit de referenties
 4. Met ons samenwerken in een franchiseformule: Excellence Team
 5. Solliciteer en kom bij ons werken

1. De kenmerken van onze organisatie op een rij in het bedrijfsprofiel

Uw wilt marktleider zijn, wij ook. We zijn expert in het toepassen van theoretische modellen in de praktijk. Zowel voor organisaties als voor mensen. Denk aan de toepassingen van bekende modellen zoals Lean Six Sigma, ISO 9001, Kaizen en INK, maar ook de toepassing van modellen voor professionele ontwikkeling zoals MBTI, ARP, beleidsontwikkeling en analyse technieken. Daarnaast vormen we samen met onze klanten een netwerk dat ervaringen uitwisselt. Technieken die succesvol zijn, methoden die snel te implementeren zijn, trainingen die goed aanslaan. Allemaal nuttige informatie, die toegankelijk voor u wordt via ons netwerk. 

2. Beschrijvingen van cases uit de praktijk

We bestaan al sinds 2002. Sinds die tijd hebben we vele trajecten uitgevoerd in verschillende organisaties en met verschillende doelen en hulpmiddelen. We hebben een serie voorbeelden voor u samengesteld. Helaas kunnen we vanwege de vertrouwelijkheid van de informatie en de bescherming van onze klanten niet overal even openhartig zijn. Desalniettemin spreken de voorbeelden voor zich en kunt u er goed uit opmaken welke aanpak was gekozen. 

3. Een greep uit de referenties

Wie met ons wil werken, kan altijd met onze klanten praten. Dat kunnen cursisten zijn of organisaties. U kunt met hen van gedachten wisselen over de voorbereidingen, de werkwijze en de effecten natuurlijk. Omdat het onze missie is om vooruitgang te realiseren, zijn de effecten natuurlijk belangrijk. De toepassing van een managementmodel is nooit een doel op zichzelf, maar een hulpmiddel om iets te bereiken. Door met andere organisaties te praten krijgt u inzicht in de mogelijkheden, de inspanningen en de resultaten. 

4. Met ons samenwerken in een franchiseformule: Excellence Team

We hebben een team van specialisten, die in de vorm van franchisenemer aan ons zijn verbonden. Zij zijn zelfstandige professionals, die met onze middelen werken en onze methoden toepassen. Deze formule biedt zowel voor de individuele professionals als de klanten enorme voordelen. Onze klanten zijn verzekerd van zeer gemotiveerde en goed opgeleide professionals, waar een organisatie achter staat, terwijl de franchisenemers genieten van de flexibiliteit en het enorm lerende vermogen van het netwerk. Er zijn vele voordelen ten opzicht van andere organisatievormen. 

5. Solliciteer en kom bij ons werken

Regelmatig zoeken we ook specialisten, die onze organisatie komen versterken. De back office, de marketing en de productontwikkeling worden continu verbeterd. We hebben daarom ook nieuwe kennis nodig en gemotiveerde medewerkers, die een uitdaging zoeken. Functies zijn bij ons nooit standaard, maar altijd vernieuwend, uitdagend en buiten de standaard kaders. Dat is nodig om verder te komen en onze klanten optimaal te bedienen en ze kennis te laten maken met nieuwe ontwikkelingen. Ben jij zo'n vernieuwer? Laat het ons weten. 

Een organisatie waar u in de keuken kunt kijken

Als managementexpert moeten we natuurlijk zelf het goede voorbeeld geven. De modellen waarover we adviseren, hebben we ook in onze eigen praktijk toegepast. Denk aan ISO 9001 en 5S. Voor ISO 9001 zijn we gecertificeerd, evenals voor MBTI. Door die modellen toe te passen heeft u de gelegenheid te komen kijken naar een voorbeeld. Kom kijken hoe we werken en hoe we theorieën toepassen. Dat helpt voor de beeldvorming. Tot zover een kort overzicht. Verhoog uw ambities en maak ze waar! Wij zijn graag uw partner voor de ontwikkeling van uw organisatie en de opleiding van uw medewerkers.

Wilt u de brochure Implementatie ontvangen? Vul hieronder uw vraag in of bel ons via 088 33 666 66 of stuur een e-mail naar info@patagonia-bv.com.

Stel uw vragen

Vul het formulier in en stel uw vragen.

Marktleider worden:

 • Klantgericht werken
 • Stakeholder management
 • Operational Excellence
 • Procesbeheersing
 • Voldoen aan wetgeving
 • Efficiëntie en effectiviteit
 • Toepassing management
 • Opleiding medewerkers
 • Continue verbetering