Voldoen aan de eisen met kwaliteitsmanagement

Kwaliteitsmanagement is het vakgebied voor de beheersing van processen, zodat continu wordt voldaan aan de eisen van de klanten. Niet af en toe of een beetje, maar continu en exact. Modellen voor kwaliteitssystemen vindt u op deze pagina's. Ook kunt u uw organisatie certificeren. De concurrentiepositie wordt verbeterd door kwaliteitsmanagement op te nemen als strategie en integraal te implementeren in uw organisatie. 

Diensten      Oplossingen     Opleidingen

Diensten

consultancy data analyse advies

Consultancy

Begeleiding in de toepassing van kwaliteitsmanagement van het begin tot het hoogste niveau van Total Quality Management.

Lees meer

projectmanagement interim management

Projectmanagement

Implementatie van het kwaliteitssysteem, de certificatie van uw organisatie en de ontwikkeling van een lerende organisatie.

Lees meer

logistiek lean 5S

Interim management

Uitvoering van de functies Kwaliteitsmanager, Quality Control manager en online kwaliteitsmanager. Direct resultaat en continuïteit.

Lees meer

online verbeterteam innovatie six sigma lean procesverbetering

Online services

Coaching en training online voor de uitvoering van kwaliteitsmanagement. De procedures in de praktijk van uw organisatie toepassen.

Lees meer

Oplossingen

Hieronder vindt u oplossingen voor de toepassing van kwaliteitsmanagement of Total Quality Management (TQM). Maak kwaliteitsmanagement operationeel in de uitvoering van het dagelijks werk van iedereen. De klanteisen zijn per processtap leidend en afwijkingen worden gecorrigeerd met Deming's Plan-Do-Check-Act cirkel. Kies het kwaliteitssysteem dat bij uw organisatie past en maak foutloze producten voor uw klanten. 

ISO9001

ISO 9001

ISO 9001 is het internationale, standaard model voor kwaliteitsmanagement. Het is een prima basis voor organisaties om mee te beginnen en de norm is ook geschikt om jarenlang mee te werken en te verbeteren. Bovendien kan uw organisatie worden gecertificeerd voor ISO 9001. Daarmee toont u uw klanten dat procesbeheersing en procesverbetering systematisch worden toegepast.

Lees meer

online kwaliteitsmanagementsysteem

Online kwaliteitsmanagementsysteem

Het oude kwaliteitshandboek is verleden tijd. Zowel de fysieke als de digitale versie. Alles kan nu online worden georganiseerd. Het hele managementsysteem staat online en is voor iedereen toegankelijk. Ook de registraties, analyses, reviews en rapportages worden online uitgevoerd. De kwaliteitsmanager kan dat op afstand doen of samen met managers en medewerkers.

Lees meer

risicomanagement compliance data analyse

Online klachtenprocedure

De procedure voor klachten en afwijkingen is onderdeel van ieder kwaliteitsmanagementsysteem. Ook de interne proces- en productafwijkingen worden met dezelfde procedure geregistreerd. Dat kan online, waardoor de procedure toegankelijk is en snel kan worden uitgevoerd. Iedere medewerker kan afwijkingen direct registreren, waarna de root cause analyse online en offline volgt.

Lees meer

adviseur

Wat wilt u weten over Kwaliteitsmanagement?

Het implementeren van een kwaliteitssysteem is essentieel, maar vraagt tijd en aandacht van de leiders. Omdat organisaties verschillen, verschilt ook de aanpak. Bel of mail eens met ons voor toepassingen en mogelijkheden in uw organisatie. Kies in één keer de goede aanpak en de juiste volgorde van stappen, zodat het effect direct wordt ervaren.

 

088 33 666 66
e.smorenburg@patagonia-bv.com

Achtergrond artikelen

Lees de artikelen over Kwaliteitsmanagement, de kwaliteitsmodellen en de implementatie. Verdiep u in procesbeheersing en procesverbetering met successen en theoretische achtergronden. Leer alles over Quality Assurance en Quality Control met de PDCA cycle.

Naar de database

 

ink efqm

Aanpak en voordelen voor uw organisatie

  • Wij zetten de theorie om naar de praktijk. Ervaar de effecten en de stijgende klanttevredenheid door de praktijkgerichte werkwijze van onze specialisten.
  • De structuur en cultuur van een organisatie verbeteren we tegelijkertijd. Gedragsontwikkeling gaat samen met de ontwikkeling van beleid en de uitvoering van processen. 
  • Zet de klant centraal, stel doelen en meet de resultaten. We brengen continue verbetering van processen in de dagelijkse praktijk van uw organisatie op alle niveaus.
Lean 5S productie 1

Case: Kaizen in een productie organisatie

Deze case gaat over de toepassing van Kaizen Management in een productieorganisatie. De directie van de organisatie wisselde en dat was de aanleiding om een nieuwe, moderne managementstijl te implementeren. De nieuwe directie werkte aan leiderschap, procesbeheersing, opleidingen voor managers en besluitvorming op basis van analyses. De resultaten kwamen snel.

Lees meer

Stel uw vragen!

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op! 

Elisa Smorenburg