Efficiëntie en effectiviteit in Operations Management

Realiseer efficiëntie en effectiviteit in de operationele processen Engineering, Productie en Logistiek. Foutloos en op het afgesproken moment producten leveren bij uw klanten. U vindt hier oplossingen voor Operations Management. Versterk de concurrentiepositie van uw organisatie door de reductie van kosten, verbetering van de leverbetrouwbaarheid en de beheersing van processen. Creëer het beste productiesysteem in de markt.

Diensten      Oplossingen     Opleidingen

Diensten

consultancy data analyse advies

Consultancy

Begeleiding in de realisatie van efficiëntie, effectiviteit en productiviteit in de operationele processen van uw organisatie.

Lees meer

projectmanagement interim management

Projectmanagement

Implementatie van productiesystemen voor planning, efficiëntie en effectiviteit in operationele processen.

Lees meer

logistiek lean 5S

Interim management

Uitvoering van de functies Productiemanager, Operations Manager en Logistiek Manager. Direct resultaat en continuïteit.

Lees meer

online verbeterteam innovatie six sigma lean procesverbetering

Online services

Online coaching, training en data analysis. Verbetering van de productie, de installatie en operationeel leiderschap.

Lees meer

Oplossingen

Hieronder vindt u oplossingen voor Operations Management en de ontwikkeling van het Production System. Engineering, Productie en Logistiek zijn de kernprocessen waarmee het management werkt aan klantgerichtheid, efficiëntie en productiviteit. De klanteisen staan centraal en continuous flow wordt gerealiseerd. Ontwikkel het productiesysteem dat bij uw organisatie past. Maak foutloze producten voor uw klanten en lever ze op tijd. 

Efficientie operations oplossingen

Efficiëntie verbeteren

De efficiëntie in productieprocessen wordt het snelst verbeterd door verspillingen weg te nemen. Automatisering is een andere goede stap, maar dan moeten eerst de verspillingen worden verwijderd. Verspillingen, ook waste of muda genoemd, zitten in alle processen. Vaak worden ze niet herkend of worden ze gezien als onderdeel van het werk. Ze worden daardoor onterecht geaccepteerd.

Lees meer

ERP systeem

ERP

Het Enterprise Resource Planning (ERP) systeem staat centraal in de inkoop, productie en logistieke processen. Het ERP systeem is geen doel op zich, maar een ondersteunend instrument dat vaak niet goed is ingericht. ERP systemen zijn vaak vervuild, hebben verkeerde instellingen en leiden daardoor eerder tot meer werk en indirecte uren dan tot verbetering van de efficiëntie en productiviteit.

Lees meer

Innovatie management IT 1

Operationeel plan

Het Operationeel Plan beschrijft de toekomst van de productie. Daarbij kunnen de plannen voor engineering, inkoop en logistiek worden meegenomen of apart worden opgesteld. Wij helpen met het schrijven van het Operationeel Plan. We helpen mee met ontwikkelingen, productiesystemen, innovatie en de beheersing van processen. Nuttig voor Productie en Operationeel Managers.

Lees meer

adviseur

Wat wilt u weten over Operations Management?

Het implementeren van een productiesysteem is essentieel, maar vraagt tijd en aandacht van de leiders. Omdat organisaties verschillen, verschilt ook de aanpak. Bel of mail eens met ons voor toepassingen en mogelijkheden in uw organisatie. Kies in één keer de goede aanpak en de juiste volgorde van stappen, zodat het effect direct wordt ervaren.

 

088 33 666 66
b.paesie@patagonia-bv.com

Achtergrond artikelen

Lees de artikelen over Operations Management, het productiesysteem en de implementatie. Verdiep u in planning, productie en onderhoud met successen en theoretische achtergronden. Leer alles over klantgericht produceren, First Time Right en continuous flow. 

Naar de database

 

ink efqm

Aanpak en voordelen voor uw organisatie

  • Wij zetten de theorie om naar de praktijk. Ervaar de effecten en de stijgende klanttevredenheid door de praktijkgerichte werkwijze van onze specialisten.
  • De structuur en cultuur van een organisatie verbeteren we tegelijkertijd. Gedragsontwikkeling gaat samen met de ontwikkeling van beleid en de uitvoering van processen. 
  • Zet de klant centraal, stel doelen en meet de resultaten. We brengen continue verbetering van processen in de dagelijkse praktijk van uw organisatie op alle niveaus.
Lean 5S productie 1

Case: Productieproces verbeteren

Een van onze klanten maakt tooling voor freesmachines. De gereedschappen worden in een fabriek gemaakt op verschillende productielijnen en machines. De operationeel manager wilde de leverbetrouwbaarheid verbeteren. Leveringen waren soms te laat als gevolg van interne stilstanden, wachttijden en communicatie. Wat volgde was een traject om het productieproces te verbeteren.

Lees meer

Stel uw vragen!

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op! 

Bart Paesie